Nattmaskin

Nattmaskin. Presseebilde. Fotokilde: Teatret Vårt.
Laurdag, 11 mars, 2017 klokka 22:30

Moldebandet NattMaskin er kommet i stand etter initiativ av Pål Austnes, og er sammensatt av erfarne musikere fra det etablerte jazz-, soul- og rockemiljøet i byen.

Arnt Inge Torheim, Joachim Orvik og Bjørn Ove Hagset utgjorde i sin tid kompet i byens mest drivende soulband, Soul06. Pål Austnes og Kristian Johannessen har de siste årene spilt sammen både som duo, i trioen Taiga og i Jan Mayen Group. Jazzmusikeren og komponisten Arne Torvik kompletterer bandet. Han er p.t. aktiv som pianist i bandet Esp og med prosjekter i eget navn.

I NattMaskin er det altså musikere fra ulike sjangre som samles - det er gjerne i slike sammensetninger at ny og spennende musikk skapes. Felles for alle musikerne er at de ønsker å utfordre hverandre i tonespråk og uttrykk. Bandet vil framføre egne komposisjoner der man beveger seg i et musikalsk landskap med klangbilder og rytmikk som nyere teknologi gir muligheter til, og i et tonalt språk som spenner fra lyriske impro-partier til tunge, riffbaserte uttrykk. Vi lover derfor å ta publikum med på en reise inn i ulike sinnsstemninger - fra de vareste og sarteste toner til trøkk og driv som slår i kroppen.

Saksofoner: Pål Austnes
Tangenter, elektronika: Kristian Johannessen
Tangenter: Arne Torvik
Gitar: Arnt Inge Torheim
Trommer: Joachim Orvik
Bass: Bjørn Ove Hagset
Varighet: Ca. 1 time

Stad
Kafe Kurt
Kommune: 
Kategori: