Nordic Light inviterer til seminaret Luft i Luka 10. januar 2012

Tysdag, 10 januar, 2012 klokka 12:00:00

MELLOM HIMMEL OG JORD
Du kan hente livskraft i hverdagen. Du kan finne ny giv når livet tar en uventet retning. Du kan tenke muligheter i stedet for begrensninger. Du kan ta vare på livet her og nå, og du kan gjøre dine drømmer til virkelighet. Velkommen til Luft i Luka 2012!

Hva med å bytte ut julebordet med et oppbyggelig seminar sammen med dine kolleger i stedet? Påfyll til hjernen og hjertet fremfor surkål og ribbe. Minst like hyggelig, og garantert uten påfølgende hodepine.

Nordic Light ønsker deg en god start på det nye året med
tankevekkende foredrag fra fire humørspredere; Magnar Kleiven, Rigmor Galtung, Morten Krogvold og Lasse Gustavson.

Magnar Kleiven: KAN VI VELGE Å HA DET BRA?
Magnar er overlege, selverklært begeistringskunstner og medlem i Nordisk selskap for medisinsk humor. Han appellerer til alle yrkesgrupper med sine foredrag, og har et genuint ønske om å bidra til å spre optimisme, begeistring og livsglede for å øke medmenneskers livskvalitet.

Morten Krogvold: VANEN DUGGER PUPILLEN
Alle kjenner vi Mortens kvaliteter som fotograf og kunstnerisk leder av Nordic Light ICP. Men, visste du at han også er en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere i næringslivet? Han er et multitalent som besitter enormt med kunnskap han brenner for å dele med andre. Han er en livsnyter og en livsfilosof, og kvalitetsbevisst til tusen.
Krever det beste og yter sitt beste. Morten må rett og slett oppleves!

Rigmor Galtung: FULLT LYS OG STUMMENDE MØRKE
Dette er et dønn ærlig og intelligent foredrag fra et fyrverkeri av en dame som har opplevd både komikerens suksess og
depresjonens sanne ansikt. Med en stor porsjon innsikt, humør og humor klarer hun å fremkalle så vel tårer som latter, og ikke minst formidle erkjennelsen av at livet finnes i flere nyanser enn bare svart og hvitt.

Lasse Gustavson: DINE TANKER - DINE MULIGHETER
I 1981 opplevde Lasse Gustavson alle brannmenns mareritt. Tjue tonn propangass ble forvandlet til 1000 ødeleggende grader. Håret. Huden. Ørene. Fingrene. Alt brant. På mirakuløst vis klarte Lasse å overleve. Hans snuoperasjon har bergtatt publikum verden over og gjort han til en av Skandinavias mest populære foredragsholdere.

Sted: Caroline Kino og Konferansesenter, Kristiansund
Tid: Tirsdag 10. januar 2012, kl. 12.30 - 19.15
Pris: kr. 1990,- eks. mva.
Påmelding: innen 5. januar 2012 til nle@nle.no

Stad
Caroline Kino - Helan, Kr.Sund
6501
KRISTIANSUND N
Kommune: