Nordic Tenors - Viva La Musica

Nordic Tenors. Pressefoto. Fotokjelde: Sjøborg Kulturhus.
Nordic Tenors. Pressefoto. Fotokjelde: Sjøborg Kulturhus.
Laurdag, 12 oktober, 2019 klokka 19:00

Nordic Tenors kombinerar utsøkt kunstnerisk kvalitet med humor, dans og musikalske overraskelsar. Gruppa består av tenorene Sveinung Hølmebakk, Jan-Tore Saltnes og Roald Haarr.

I 2005 hadde gruppen première på sitt første show Bella Notte, og året etter fikk de Komiprisen som «Årets nykommer». Etter dette har de blant mye annet vært kongelige toastmastere for HMK Harald og de åpnet den nye operaen i Bjørvika. Nordic Tenors er også kjent for sine vakre julekonserter, og reiser i førjulstiden hvert år rundt i hele landet med humor, varme og høytid i Christmas with Nordic Tenors.

I 2019 legger de ut på enda en runde med “Viva La Musica”, og er klar for konsert på Sjøborg kulturhus laurdag 12. oktober.

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå over, klikk på klokkeslettet), i kafeen på Ulstein Arena (Vikemyra 2, telefon 70 01 77 00, opningstider) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris kr 410,-

Ungdom (15-20 år) kan kjøpe billett ved Ulstein Arena og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Overnatting og mat
Treng du overnatting eller ynskjer å ete i samband med arrangementet? Sjøborg kulturhus er samlokalisert med Quality Hotel Ulstein. Ta gjerne kontakt med dei for tilbod på overnatting og mat, telefon 70013000 eller epost q.ulstein@choice.no.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: