Ole Ivars - Showkonserten "Aldri FREåFÅ"

Aldri FREåFÅ med Ole Ivars. Pressefoto. Fotokjelde: Sjøborg Kulturhus.
Aldri FREåFÅ med Ole Ivars. Pressefoto. Fotokjelde: Sjøborg Kulturhus.
Søndag, 5 februar, 2017 klokka 18:00

No er Ole Ivars, "Norges eldste boyband", ute på vegen med showkonserten "Aldri FREåFÅ"! Der får publikum oppleve nye sider ved det kjente underholdningsorkesteret.

Etter kjempesuksess med 50-års-jubileumskonsertene har den populære gjengen i Ole Ivars virkelig fått smaken på konsert- og showlivet.

I Aldri FREåFÅ! tar Ole Ivars det enda et hakk videre. Når publikum nå benker seg i kulturhus og konsertsaler for å innta den nye Ole Ivars-menyen, får de oppleve nye, underholdende sider ved det som mange kaller Norges beste live-band.

I tillegg til kjente og kjære ingredienser i form av velsmakende Ole Ivars-toner, har de tilsatt ei ekstra stor ause med humor, noen hektogram galskap, ei spiseskje med eksotisk musikk-krydder, og en skikkelig slump med godfølelse. 

På denne turnéen har Ole Ødegård, William Kristoffersen, Tore Halvorsen, Willy Foss, Bjørn Elvestad og Morten Nyhus (fast vikar for Arild Engh) også med seg tidligere Ole Ivars-medlem og Kykelikokos-gjøgler Jørn Kolsrud. Sammen drar de hverandre ut i det som for Ole Ivars er et nytt og spennende underholdningsterreng. De har likevel ikke glemt at de skal ha den solide 50 år lange og velprøvde Ole Ivars-tradisjonen med seg i bagasjen.

Jubileumskonsertene som Ole Ivars hadde i forbindelse med 50-års-markeringen viste at publikum, som i mange år har danset til Ole Ivars, også mer enn gjerne setter seg ned for å lytte og la seg underholde av musikken, humøret og den gode stemningen det populære bandet alltid har med seg.

Når de nå har utviklet det videre og kombinerer det med nye innfall, har det blitt det en uslåelig kombinasjon det har vist seg at publikum setter svært stor pris på. 

Inne i sitt sjette tiår som band, har Ole Ivars fortsatt kraft og kreativitet til å overraske!

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå over, klikk på klokkeslettet), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris kr 395,-

Ungdom (16-20 år) kan kjøpe billett i Servicetorget og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: