Oslo Ess m/support

Fredag, 13 januar, 2012 klokka 22:30:00

Med sin skittenfriske gaterock og norskspråklige pønkpoesi fikk Oslo Ess et forrykende 2011. Året fikk en knallstart med signering av platekontrakt og Urørtfinale i januar og 3 sagnomsuste by:larm-opptredener i februar.

Så kom plateslipp og releaseturné i mars og en omfattende turné. Til sommeren stod festivalene i kø, med Øyafestivalen, Fjellparken og Malakoff blant de bekreftede. Alt dette er kun basert på en demo, noen akustiske videoer og noen relativt få, men forrykende og overbevisende liveshow. Etterspørselen for bandet er stor og de har opparbeidet seg en svært dedikert fanskare siden deres første konserter i mai 2010.
Oslo Ess skal gjøre det tøft å synge på norsk igjen. Debutalbumet Uleste bøker og utgåtte sko kom 11. mars og da fikk du ti entusiastiske låter med livsbejaende og rampete tekster inspirert av søte jenter og tøffe gutter. Musikalsk låter de som en frisk blanding av klassisk rock, Rancid og Ebba Grön. Med troverdige og svært sjarmerende historier om alt fra strippere, forelskede narkomane og stjålne sykler kommer Oslo Ess opp fra rennesteinen med et bredt og smittende glis om munnen.
I februar slapp Oslo Ess sin første singel fra debutalbumet, låta som fikk bandet til urørtfinalen 2011: Gi meg noe dritt. Salg av denne og forhåndssalg på CDen samt vinylutgaven er i gang på platekompaniet.no.
Oslo Ess herjer Urørtfinalen - helt utrolig hvor bra de er blitt. Oslorocken bør skjelve i dongeri
- Mats Borch Bugge, Musikksjef P3

Tradisjonen tro så plukker vi opp et band vi har stor tro på fra en av våre mindre scener og gir dem en ny utfordring på en av de største. I 2011 er det Oslo Ess som får muligheten, noe vi er sikre på at de kommer til å gjennomføre med glans
Øyafestivalen.com

Oslo Ess på by:larm 2011: 9 av 10. Fra første sekund stod stemninga i taket. Last Train var en eneste stor Oslo Ess-fanklubb denne halvtimen. Låtene som ligger ute kom som perler på snora i tillegg til en del "kommende" låter. Og samtlige låt kanon.
Erik Søhagen, musikknyheter.com

Stad
Eksterne teatre
Eksterne teatre
6025
ÅLESUND
Kommune: