Out of Space - Sannes & Ødegaards astroshow

Sanne og Ødegaard. Pressefoto.
Sanne og Ødegaard. Pressefoto.
Onsdag, 25 oktober, 2017 klokka 19:00

Vi har de siste årene turnert med astroshowet Ad Astra 2222, og i høst introduserte vi vårt nye show «Out of Space».


Innhold i showet:

Science fiction- forfatter og vitenskapsformidler Anne Mette Sannes og astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard presenterer siste utforskning av Pluto og andre mystiske objekter ytterst i Solsystemet, de mest interessante exoplanetene som er funnet hittil, sorte hull, gammaglimt, exomåner og exokometer.

Hvilke muligheter finnes for intelligent liv, og hvordan vil vi eventuelt kunne oppnå kontakt med fremmede sivilisasjoner? Hva vet vi om mørk materie og den enda mer merkelige mørke energien som omgir oss? Er vårt univers bare en del av et gigantisk multivers? Finnes ormehull, og hvilke muligheter kan disse i så fall gi oss?

Publikum får også høre om Solsystemets og Galaksens dramatiske fremtid, hvilke farer som kan true menneskeheten før dette og hvilke muligheter vi har for å berge oss.

«Out of Space» er et multimedieshow med spektakulære bilder, filmer, animasjoner, lydeffekter og musikkvideoer. Etter showet får publikum holde ekte steiner fra rommet, og det blir mulig å få kjøpt signerte bøker og filmer om verdensrommet, blant annet den rykende ferske boken Terra Nova – siste bok i science fiction-trilogien Ad Astra.

Bli med og opplev Universets mysterier!

Stad
Storfjord Kulturhus
Øyna 1
6201
Stranda
Kommune: