Panikk i kulissene

Panikk i kulissene. Foto: Teatret Vårt
Panikk i kulissene. Foto: Teatret Vårt
Fredag, 15 november, 2013 klokka 19:00

Det skulle ha vært en enkel enakter om et fat sardiner på avveie. Men personlige intriger bak kulissene sørger for at det sosiale samspillet
i skuespillergruppen knirker høylytt både på og bak scenen…

Inn og ut av dørene i stuen i et engelsk hus på landet løper de medvirkende i et mer og mer desperat forsøk på å få dette stykket til å henge sammen. Men på generalprøven går allting galt - og sjalusi, primadonnanykker, private forelskelser og alkohol finner veien fra kulissene og opp på scenen.

I en av de mest vellykkede komediene i nyere tid får vi lov å følge de turbulente forviklingene både foran og bak scenen. Husholdersken Mrs. Clacketts ufrivillige innblanding i en intrige med en forfatter på rømmen fra skattemyndighetene, to forelskede skatteoppkrevere, en sjeik og et fat med sardiner er i utgangspunktet en tradisjonell farse. Den utvikler seg ganske raskt til noe helt annet når misforståelser, ufrivillige ablegøyer og velmente redningsforsøk tar større og større plass på scenen.

 

  • Av:  Michael Frayn
  • Regi:  Christoffer Berdal
  • Kostymedesign:  Nina Flagstad
  • Med:  Vivi Sunde, Bjørnar Lisether Teigen, Valborg Frøysnes, Daniel Karlsson, Eldar Skar, Hilde Marie Farstad, Lars Melsæter Rydjord, Gøril Haukebø med flere.
Stad
Rauma kulturhus
Kongens Gate 7
6300
Åndalsnes
Kommune: 
Tema: