Panikk i kulissene

Panikk i kulissene. Foto: Teatret Vårt
Panikk i kulissene. Foto: Teatret Vårt
Laurdag, 9 november, 2013 klokka 19:30

Det skulle ha vært en enkel enakter om et fat sardiner på avveie. Men personlige intriger bak kulissene sørger for at det sosiale samspillet  i skuespillergruppen knirker høylytt både på og bak scenen…

Inn og ut av dørene i stuen i et engelsk hus på landet løper de medvirkende i et mer og mer desperat forsøk på å få dette stykket til å henge sammen. Men på generalprøven går allting galt - og sjalusi, primadonnanykker, private forelskelser og alkohol finner veien fra kulissene og opp på scenen.

I en av de mest vellykkede komediene i nyere tid får vi lov å følge de turbulente forviklingene både foran og bak scenen. Husholdersken Mrs. Clacketts ufrivillige innblanding i en intrige med en forfatter på rømmen fra skattemyndighetene, to forelskede skatteoppkrevere, en sjeik og et fat med sardiner er i utgangspunktet en tradisjonell farse. Den utvikler seg ganske raskt til noe helt annet når misforståelser, ufrivillige ablegøyer og velmente redningsforsøk tar større og større plass på scenen.

Bli med på spøken - dette er årets julegave til alle som liker å le! Vi spiller forestillingen i forkant av vårt julebordtilbud.

  • Av:  Michael Frayn
  • Regi:  Christoffer Berdal
  • Kostymedesign:  Nina Flagstad
  • Med:  Vivi Sunde, Bjørnar Lisether Teigen, Valborg Frøysnes, Daniel Karlsson, Eldar Skar, Hilde Marie Farstad, Lars Melsæter Rydjord, Gøril Haukebø med flere.

 

Stad
Ingebrikt Davik huset
Bernt Hildrevegen 2
6270
Brattvåg
Kommune: 
Tema: