Panikk i kulissene

Panikk i kulissene. Foto: Teatret Vårt
Panikk i kulissene. Foto: Teatret Vårt
Søndag, 10 november, 2013 klokka 18:00

Det skulle ha vært en enkel en-akter om et fat sardiner på avveie. Men personlige intriger bak kulissene sørger for at det sosiale samspillet i skuespillergruppen knirker høylytt både på og bak scenen…

Inn og ut av dørene i stuen i et engelsk hus på landet løper de medvirkende i et mer og mer desperat forsøk på å få dette stykket til å henge sammen. Men på generalprøven går allting galt - og sjalusi, primadonnanykker, private forelskelser og alkohol finner veien fra kulissene og opp på scenen.

I en av de mest vellykkede komediene i nyere tid får vi lov å følge de turbulente forviklingene både foran og bak scenen. Husholdersken Mrs. Clacketts ufrivillige innblanding i en intrige med en forfatter på rømmen fra skattemyndighetene, to forelskede skatteoppkrevere, en sjeik og et fat med sardiner er i utgangspunktet en tradisjonell farse. Den utvikler seg ganske raskt til noe helt annet når misforståelser, ufrivillige ablegøyer og velmente redningsforsøk tar større og større plass på scenen.

Bli med på spøken - dette er årets julegave til alle som liker å le!

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå under), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris
Voksne kr 260,-
Honnør kr 210,-
Born kr 140,-

Ungdom (16-20 år) kan kjøpe billett i Servicetorget og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: