Pinocchio

Pinocchio. Illustrasjon: Riksteatret.
Pinocchio. Illustrasjon: Riksteatret.
Laurdag, 21 november, 2015 klokka 17:00

Gutten med verdens mest berømte nese! Det var en gang en gammel snekker som het Gepetto. Han var ganske fattig, og ganske ensom. Så vil kanskje noen tenke: Stakkars Gepetto! Men han var ikke ulykkelig. Han skulle bare ønske at han hadde noen å snakke med. Så han lagde en dukke av tre og kalte den Pinocchio. Plutselig en natt våknet dukken til live!

Riksteatret gir deg Carlo Collodis klassiske barneeventyr, kjent fra Walt Disneys filmversjon, gjenfortalt som en humoristisk, vakker, tankevekkende, spennende og litt skummel blanding av godt gammeldags barneteater og moro for hele familien- med mye musikk.

Dette er forestillingen for alle som lurer på om det er nødvendig å gå på skolen, om det er greit å spise godteri hhver dag og være oppe så lenge man vil, om penger vokser hvis man graver dem ned og nyttige ting i den duren! Og alle som tror på feer, liker å snakke med gresshopper og av og til føler seg som en treskalle. Kanskje finnes det også noen foreldre som trenger å lære seg litt oppdragelse?

Do you wish upon a star- ser du stjernen i det blå?

Spilletid 2 timer (inkludert pause)

Passer for barn fra 5 år

Grupperabatt: går dere 4 eller flere sammen, er billettprisen 160,-

Stad
Rauma kulturhus
Kongens Gate 7
6300
Åndalsnes
Kommune: