Pinocchio

Pinocchio. Foto: Riksteatret.
Onsdag, 18 november, 2015 klokka 18:00
Torsdag, 19 november, 2015 klokka 18:00

Gutten med verdens mest berømte nese!

Det var en gang en gammel snekker som het Gepetto. Han var ganske fattig, og ganske ensom. Så vil kanskje noen tenke: Stakkars Gepetto! Men han var ikke ulykkelig. Han skulle bare ønske at han hadde noen å snakke med. Så han lagde en dukke av tre og kalte den Pinocchio. Plutselig en natt våknet dukken til live!

Riksteatret gir deg Carlo Collodis klassiske barneeventyr, kjent fra Walt Disneys filmversjon, gjenfortalt som en humoristisk, vakker, tankevekkende, spennende og litt skummel blanding av godt gammeldags barneteater og moro for hele familien - med mye musikk.

Dette er forestillingen for alle som lurer på om det er nødvendig å gå på skolen, om det er greit å spise godteri hele dagen og være oppe så lenge man vil, om penger vokser hvis man graver dem ned og nyttige ting i den duren! Og alle som tror på feer, liker å snakke med gresshopper og av og til føler seg som en treskalle. Kanskje finnes det også noen foreldre som trenger å lære seg litt oppdragelse?

Do you wish upon a star - ser du stjernen i det blå?

EKSTRA:

I rollen som Pinocchios gode hjelper og samvittighet, Gresshoppen, møter du Ivar Nergaard, sist sett på Riksteatret som selveste Doktor Proktor. Gutten med den lange nesen spilles av Hanne Gjerstad Henrichsen, et navn å merke seg. Regi og manus er ved Teodor Janson. Han jobber som regissør, tekstforfatter og skuespiller og har vært ansvarlig for en rekke humorshow og musikaler, bl. a med suksessforestillingen Peter Pan på Det Norske Teatret i 2007.

Spilletid: 2 timer (inkludert pause). Starter kl 1700, 22. november 2015 [Billetter]

Passer for barn fra 5-6 år.

På scenen

Hanne Gjerstad Henrichsen, Ingolf Karinen, Elisabeth Moberg, Håkon Moe, Ivar Nergaard, Gard Pedersen, Frank Ole Sætrang og Kristian Winther.

Team

Av Carlo Collodi. Dramatisert av Teodor Janson. Regissør: Teodor Janson. Scenograf og kostymedesigner: Kathrine Tolo. Lysdesigner: Øyvind Wangensteen. Lyddesigner og musikalsk ansvarlig: Johannes Winther Farstad. Dramaturg: Tine Thomassen. Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen.

Produsert av Riksteatret

Stad
Teatret Vårt
Kommune: