Prøysen for alle

Vidar Lønn Arnesen.
Vidar Lønn Arnesen.
Onsdag, 17 september, 2014 klokka 17:00

Prøysen-sangene vi elsker å synge! «Spander en time og bli med på allsang med de aller mest kjente Prøysen-slagerne!»

Denne er oppfordringen kommer fra Vidar Lønn-Arnesen som sammen med musikeren Philip A. Kruse byr på feiring av 100 års jubileet for fødselen til Alf Prøysen med showet «Prøysen for alle». Her blir det musikalsk underholdning for små og store – et fengende og sprakende familie- show der alle kan delta aktivt når den ene Prøysen slageren etter den andre dras opp av Vidars «Da Capo-sekk».

Sanger som «Tango for to», «Sønnavindvalsen», «Lillebrors vise», «Jørgen Hattemaker», «Husmannspolka», «Hompetitten», «Du ska få en dag i mårå», «Solskinn og sang» og «Mari, du bedåre» er alle Prøysen-klassikere som de fleste kan tralle med på, og selv om kanskje ikke alle husker at det er Alf Prøysen som laget den norske teksten til 1959-suksesssen «En glad calypso om våren», så er den en glad allsang! Alle disse og flere til står på programmet til Vidar Lønn-Arnesen og hans munnrappe musiker Philip A. Kruse.

«Alf Prøysen har gitt oss en sangskatt uten sidestykke, og jeg synes allsang for hele familien er en fin måte å hedre ham på» sier Vidar Lønn-Arnesen. «Vi oppfordrer lokale barne- og voksenkor til å være med på allsangshowet, samt eldresenter-besøkende og sykehjemsbeboere.

Ta med barn og barnebarn og bli med inn i Alf Prøysens allsang-verden»

Stad
Ørsta kulturhus
Holmegt 7
6151
Ørsta
Kommune: