Prøysen møte Taube

viggo
Viggo og Gøran. Pressebilde
Fredag, 2 november, 2012 klokka 20:00

VIGGO SANDVIK møter GØRAN FRISTORP

Det er med stor glede vi kan presentere Viggo og Gøran sammen på scenen.

Begge er de kjent for sine tolkninger av to av Nordens største og høyest elskede visekunstnere - Alf Prøysen og Evert Taube

- Göran Fristorp er en akkustisk gitarvituos i verdenklasse og en av Skandinavias største viseprofiler. Siden sitt gjennombrudd på 70-tallet har han gitt ut mer enn 20 album og turnert hele verden. Foruten sitt eget materiale er han kjent for sin varme og flotte fremføring av viseskattene av Evert Taube som han har høstet stor anerkjenelse for og også blitt prisbelønnet.

- Viggo Sandvik startet sin karriere i bandet Bruno for over 40 år siden, der Maj Britt Andersen var vokalist , men det er fra storsuksessen Vazelina Bilopphøggers vi kjenner Viggo best, hvor han var sanger og pratmaker i 25 år. I denne perioden spilte han teater,revy, TV show, film og dessuten ga bandet ut 15 plater. Viggo selv sto bak suksessen Fisking i Valdres.

Siste storsuksess var sammen med bl.a Inger Lise Rypdal i Prøysenoppsettingen Tango for to.

Sammen skal Gøran Fristorp og Viggo Sandvik ta med dere på en musikalsk vandring inn i Prøysen og Taube sitt univers, ispedd eget materiale - kjent og ukjent stoff.

- Vi gleder oss veldig til dette samarbeidet, sier de to artistene og ønsker publikum velkommen til noe som bør bli en uforglemmelig kveld.

Stad
Rauma kulturhus
Kongens Gate 7
6300
Åndalsnes
Kommune: