Rasmus og verdens beste jul

Rasmus & Verdens Beste Band.
Rasmus & Verdens Beste Band.
Onsdag, 16 desember, 2015 klokka 18:00

I år er det duket for konsertforestilling for hele familien med Rasmus & Verdens Beste Band.

Her blir det humoristisk og fengende musikk om både barneskirenn, snømenn og om å danse hula hula hele jula. Dette er barnekunst på høyt nivå, med tekster og melodier som appellerer like mye til voksne som til barn.

I denne morsomme konsertforestillingen får vi høre om hvordan det var å være med på på barneskirenn og forville seg i skogen. Om å huske på å ikke spise "gul snø". Om å vente på å åpne julepresangene - så lenge at man nesten svimer av. Kort sagt: Om jula slik den er i dag, og om hvordan den kanskje var den gangen Rasmus og bandet var barn. Forestillingen er skreddersydd for hele familien.

Rasmus og verdens beste band har allerede befestet sin posisjon som vår generasjons Knutsen og Ludvigsen. Rasmus Rohde og bandet hans har tidligere gitt ut tre plater. Alle ble nominert til Spellemannsprisen, og to av dem vant.  ”Kyssing e hæslig” i 2007, og “Puppan te pappa" i 2010. Et sjeldent musikalsk nivå, med andre ord.Det handler om å gå barne- skirenn og forville seg i skogen. Om å huske på å ikke spise ”gul snø”.

Stad
Sunndal kulturhus
Auragt. 2
6600
Sunndalsøra
Kommune: