Rauma-gjengen og militærkuppet

Torsdag, 15 desember, 2016 klokka 20:00

Etter to år i produksjon er Tommy Lindbergets andre kortfilm om den beryktede, men noe inkompetente, Olsenbanden endelig i mål.

Hans første kortfilm, "Olsenbanden raner Rauma", fylte storsalen på Rauma kulturhus, samt tre kinovisninger, og ble den tredje mest sette filmen på Åndalsnes kino i 2013. Kun slått av Solan og Ludvig- Jul i Flåklypa og Hobbiten: Smaugs Ødemark.

Prosjektet er basert på dugnad og ledet av Sander Søvik, Frank Roald Aasestrand og Thomas Enstad Trana.

Kamerafører og klipper er Thomas Dahle.

 

I denne filmen får Egon (Tommy Lindberget) nyss i at en tønne fra gulltransporten anno 1940 er funnet og midlertidig lagret av Forsvaret. Hans kumpaner Benny (Øyvind Dale Mathisen) og Kjell (Lars Håvard Torvik) blir med på Egons plan. Men de må skynde seg og infiltrere forsvarsleiren! For Kongeparet er på vei for å hente gullet. Valborg (Sofie Nybo) er bekymret og sender Dynamitt-Harry (Tommy Stavås Hansen) for å hjelpe til.

Går endelig Egons plan i oppfyllelse? Var det lurt å sende Dynamitt-Harry? Rekker de å stjele gullet før Kongeparet henter det? Kommer Valborg noensinne til Syden? Svaret får du oppdage når du kommer og ser filmen på Rauma kulturhus 19. september k. 19.00.

Stad
Rauma kulturhus
Kongens Gate 7
6300
Åndalsnes
Kommune: