RaumaRock

Lissie. Fotokilde: RaumaRock 2014
Fredag, 1 august, 2014 klokka 00:00
Laurdag, 2 august, 2014
Søndag, 3 august, 2014

RaumaRock er stolte av å kunne presentere det første slippet av artister som kommer til Åndalsnes den
1. og 2. august 2014. De fire første navnene som er klare for Raumarock 2014 er:

LISSIE
Lissie har solgt ut alle sine norgeskonserter tidligere, og vi på RaumaRock er meget stolte over å ha sikret oss Lissie til årets festival. Siden braksuksessen med debutalbumet «Catching A Tiger» i 2010 gikk det slag i slag for den vevre jenta med den store stemmen, og hun ble raskt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk og vestkystrock. Lissie live har skapt voldsom begeistring, og hun ble belønnet med terningkast seks av Lydverket etter sin opptreden på Slottsfjellfestivalen i 2012, og vi siterer: «Lissie har stålkontroll og bøttevis av sjarm. Slikt blir det minneverdige konserter av».

DANCE WITH A STRANGER
Jubileumsturneen ”The Last Dance” som blir bandets siste turne noensinne, er et faktum og RaumaRock sørger for at de blir hedret med selveste Raumakonserten i år. Eventyret Dance With a Stranger startet i 1984 som betyr at de nå i 2014 feirer 30 år på veien. Etter ti års spillepause gjennomførte DWaS i 2007 konserter på over 80 ulike scener, og det til stormende jubel. Herrene ELG, Alnæs, Moe og Jenssen synes det var herlig å være “på veien” igjen - lekne og like samspilte som alltid. Våren 2013 gikk bassist Yngve Moe bort i en tragisk ulykke. Men musikken lever videre - som Yngves ville ønsket - og bandet har fått hjelp fremover av en god bassistkollega, Per Mathisen. Everyone Needs a Friend Sometimes ……

TNT
Den klassiske TNT-besetningen er tilbake. Tony Harnell, regnet som en av rockens fremste vokalister, er nå tilbake i TNT sammen med en av verdens mest respekterte gitarister Ronni Le Tekrø, og trommeslager Diesel Dahl. En etterlengtet gjenforening er nå endelig en realitet, og nå er TNT også klare for RaumaRock 2014. I år feires 25-årsjubileumet til det legendariske albumet ”Intuition”. Sammen med høydepunkter derfra kan du forvente deg klassikere som “Seven Seas”, “10.000 Lovers (in one)”, “Listen To Your Heart”, “My Religion”, “Everyones A Star” m.fl.. TNT gleder seg til å gjeste Åndalsnes første helga i august og er klare til å levere et dynamittshow!.

NICO & VINZ
Nico & Vinz, tidligere kjent som Envy er klare for RaumaRock første helga i august. Det er ingen tvil om at det var tilstedeværelsen og energien de utstrålte live som imponerte en samlet norsk musikkbransje på by:Larm 2010, da Envy vant alles hjerter med ”One Song”. Det siste året har de tatt hele Norden med storm via singlene ”In Your Arms” og ”Am I Wrong”, men det har ikke vært mye tid til overs til konserter. De har fått æren av å opptre på både Nobel-konserten, P3 Gull og Spellemannprisen – og nå skal altså Nico & Vinz endelig ut på veien og lage show for fansen. Turnéen vil gjennomføres samtidig som lanseringen av ”Am I Wrong” er i full gang i Tyskland.

Nettsiden til RaumaRock vil bli oppdatert med den nye profilen fra og med mandag 11. februar.

Stad
Kommune: