Rett fra levra

Bianca Simonsen foredrag «Rett fra levra». Pressebilete. Kjelde: Kultur i Ålesund.
Bianca Simonsen foredrag «Rett fra levra». Pressebilete. Kjelde: Kultur i Ålesund.
Torsdag, 10 januar, 2019 klokka 19:00

Et humoristisk foredrag om et alvorlig tema; Kvinner som orker for mye.

Vi kvinner er eksperter i det å gi andre omsorg og oppmerksomhet først! Vi sier ja til andre og nei til oss selv! Ja, mennesker har et iboende ønske om å bety noe og utgjøre en forskjell først og fremst i andre menneskers liv. Derfor orker mange kvinner for mye mens de beveger seg i rakettfart mot en hverdag som utbrent, stressa, sykmeldt og tom, i beste mening! På veien er vi dårlige forbilder for neste generasjons kvinner, som opplever at det er hva de presterer og hvordan de ser ut som betyr noe.

Bianca Simonsen foredrag «Rett fra levra» tar et oppgjør med dette temaet og gir deg enkle verktøy for en innholdsrik hverdag. Disse er nyttige i møter med temaer som; "hvordan og hvorfor si mer nei?", tydelige grenser, dårlig samvittighet, behov for egenomsorg og verdighet i eget liv. Og sist, men ikke minst, hvordan føle seg god nok.

Dette er foredraget du vil ha med deg moren din, datteren din, venninna di, kollegaen din eller naboen din på! Skap en felles opplevelse hvor dere sammen kan både le og bli inspirert til positiv endring i egen hverdag. Alle kjenner vi noen som trenger å bli påminnet om at den viktigste ressursen i livet vårt, det er oss selv!

Bianca Simonsen: Bestselgende forfatter og prisvinnende kurs- og foredragsholder. Hun er en av programlederne i den populære podcasten "Snakk om".

Bianca har bachelorgrad i barnevern og videreutdanning i veiledning. Hun opplevde at mannen hun elsket tok sitt eget liv, og hun ble alenemor til tvillinggutter og fosterbarn i en alder av 31 år. Med driv, tilstedeværelse og humor skaper hun bevisstgjøring rundt hvordan kriser kan være begynnelsen på en ny start, og hvordan tanker og valg påvirker livene våre. Hennes kompetanse på mennesker i utfordrende livssituasjoner er blant annet etterspurt av kriseteam, helse- og oppvekstfag, Forsvaret, fosterhjem, organisasjoner og Bufetat som familierådskoordinator i det kommunale barnevernet.

Stad
Parken Kulturhus
Kommune: