Riksteateret - MOVE - Oslo Dance Ensemble 2013

Foto: Riksteatret
Onsdag, 17 april, 2013 klokka 20:00

MOVE er en helaftens energibombe som er satt sammen av tre ulike koreografier. Toni Ferraz lager en hyllest til tiden da filmstjernene Fred Astaire og Gene Kelly svingte seg på parketten til fengende storbandrytmer.

Oslo Danse Ensemble er landets ledende kompani innen jazzdans. De danser så det gnistrer. Show, funk, jazz, klassisk ballett, moderne og intenst. I tett driv driller de publikum og river oss med i dansegleden. – Publikum skal bare nyte bevegelsene, og danserne er stjernene, sier grunnlegger av Oslo Danse Ensemble og tidligere dommer i Dansefeber, Merete Lingjærde.

MOVE er en helaftens energibombe som er satt sammen av tre ulike koreografier. Toni Ferraz lager en hyllest til tiden da filmstjernene Fred Astaire og Gene Kelly svingte seg på parketten til fengende storbandrytmer. Nå er det de ti unge danserne i Oslo Danse Ensemble som får glitre i rampelyset. Jo Strømgren, Norges største kulturelle eksportartikkel, går tett og mer utfordrende på i sin KVART og viser hvilken engasjerende dansedramatiker han er. Alle som så Bloom på turné kan glede seg til et gjensyn med Subjazz, koreografduoen som bringer jazzdansen videre i et techno- og funkpreget danseuttrykk.

Spilletid: 1 time og 40 minutter (inkludert pause).

Av: Oslo Danse Ensemble. MOVE er en helaftens forestilling satt sammen av tre koreografier: morph
Koreografi: Subjazz
Kostymedesign: Sari Nuttunen
Lysdesign: Ola Bråten
Lyddesign: Lars Årdal

Stad
Parken Kulturhus
Kommune: