Romkadettene

Romkadettene. Foto: Teatret Vårt.
Onsdag, 9 november, 2016 klokka 18:00
Torsdag, 10 november, 2016 klokka 18:00
Tysdag, 15 november, 2016 klokka 18:00
Onsdag, 16 november, 2016 klokka 18:00
Onsdag, 16 november, 2016 klokka 18:00
...og vidare enda fleire datoar.
Vis/skjul alle datoar

- klar for landing
De tre astronautene ombord i romskipet X27-40 skal om litt vekkes opp fra sin hypersøvn. Når de våkner må austronautene få vite hva de må gjøre for å få satt ting i gang.

Astronautene ble sendt opp i et romskip i 1974 med mål om å finne en ny planet vi mennesker kan bo på. Og akkurat nå har sensorene på X27-40 meldt tilbake at den kan ha funnet en slik planet! Problemet er altså bare at astronautene har sovet siden 1974. De tror at Jan Teigen og Inger Lise Rypdal lager den kuleste musikken, og at en datamus er den nyeste og mest spennende oppfinnelsen som finnes. Astronautene trenger å få vite hvordan verden fungerer i dag; hva er kult, hva er rettferdig og hva tenker de som bor her at er viktig? - Og ingen er vel bedre kvalifisert til å gi dem råd enn … du?

Hvis du kunne starte alt helt på nytt, hvordan ville verden være? Hva skal planeten hete, hvilke lover og regler skal gjelde og hvilken mat skal vi spise? Hva er du glad i? Hva er viktig for deg og ikke minst – hvilken musikk er det alle danser til når planetens egen sang spilles? Gjennom en serie av ulike deler spør Fremtirion deltakerne om å bestemme en egen identitet for planeten, å bestemme egne lover og å bestemme hva som er viktig for kulturen på planeten. Gjennom en lekende prosess blir resultatet en sivilisasjon som er unik for hver gruppe som deltar.

Ved hjelp av et svært prosjektorlerret og en levende, superintelligent datamaskin (altså; Fremtirion) blir deltakerne gitt kontroll over teknologien og må jobbe både i grupper og individuelt for å bestemme fremtiden for sin nye planet.

Av: Non Zero One
Regi: Sara Butcher og John Hunter
Oversettelse: Ensemblet
Scenografi: Non Zero One
Medvirkende: Hedda Sandvig og Tobias Heiberg
Målgruppe: 7-11 år. Forbudt for voksne!
Varighet: 1 time

Stad
Storyville
Kommune: