Scottys Dreamteam

Scottys Dreamteam. Pressebiete.
Torsdag, 27 desember, 2012 klokka 21:00

Scottys Dreamteam sin tradisjonelle julekonsert/dans blir også i år avholdt på Sjøborg /Quality Hotel Ulstein. Dette er den sjette i rekken og i år skal vi også ha en gjesteartist og mulig noen flere!

Etter årets opptreden i Cupshowet i Oslo er det ikke unaturlig at vi lar oss prege av dette, så her blir det mye Høddstoff.

Julefesten 3 juledag har vært samlingspunkt for fastboende og tilreisende i alle år og vi regner med at det blir det samme i år.

SDT har laget flere egenkomponerte låter som noen har hørt før, men det kommer flere på 3 juledag på Sjøborg. Høddhymna blir selvfølgelig en av disse låtene.

Dørene opnar kl 21.00.
Scottys Dreamteam spelar frå kl 22.00-02.00. 20 års aldersgrense.

På bildet:
Fra venstre: Arnstein Furnes, Keyboards.
Ståle Rasmussen, Vokal og gitar.
Rune Ertesvåg, Gitar og vokal.
Jon Arne Hatlø, Vokalist.
Ragnar Øvrebøe, bass og vokal.
Trond Scotty Skotheim, Trommer og vokal.

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå under), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement) og Quality Hotel Ulstein (tlf 70 01 30 00).

Billettpris
Voksne kr 235,-

Husk å printe billetten FØR arrangementet.

Ta godt vare på billetten din, tapte/mista billettar vert ikkje erstatta. Gyldig billett må visast i døra saman med gyldig legitimasjon. Det er ikkje mogleg å hente ut billett på Sjøborg på arrangementsdato. Kjøpte billettar vert ikkje refundert.

20 års aldersgrense.

Stad
Sjøborg /Quality Hotel Ulstein
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: 
Tema: