The Show Must Go On

The Show must go on. Plakat.
The Show must go on. Plakat.
Fredag, 16 oktober, 2015 klokka 20:00

Skandinavias beste Queen- og Freddie Mercurytolker, Åge Sten Nilsen, er tilbake med landets mest spektakulære hyllestshow. I et fyrverkeri av lys, pyro og showmanship, og med over 30 av pop- og rockehistoriens største hits. 

Skandinavias beste Queen- og Freddie Mercurytolker, Åge Sten Nilsen, er tilbake med landets mest spektakulære hyllestshow. I et fyrverkeri av lys, pyro og showmanship, og med over 30 av pop- og rockehistoriens største hits, har Åge Sten Nilsen og hans fantastiske ensemble gitt over 400.000 publikummere Queen-feber. Her får publikum alt fra den reneste hit-paraden med klassikere som Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga, We Are The Champions, The Show Must Go On, Another One Bites The Dust, I Want To Break Free, Don’t Stop Me Now osv til de mere obskure perlene.

«Åge Sten Nilsen matcher selveste Freddie Mercury i sitt hyllestshow til Queen. Åge Sten Nilsens stemme er en urkraft i seg selv. Han eier enorm tilstedeværelse og utstråling, beveger seg som en sprettball fylt med eksplosiver, flørter og danser og gir alt, hele veien » skrev landets mest annerkjente og kritiske anmelder Mona Levin i sin anmeldelse av The Show Must Go On II for Aftenposten. «Musikalsk, teknisk og artistisk vil du neppe finne noe mer profesjonelt og kvalitetsbevisst på en norsk konsertscene ... her er det ikke spart på noe» skrev Fredrikstad Blad.
 
Med overskrifter som «KONGEN AV QUEEN» ( Bergens Tidende), «HEFTIG HYLLEST» (Bergens Avis) «DRONNINGA HETER ÅGE» (Saltnesposten), «DRONNINGSEIER FOR GLAMKONGEN» (Adressa),«HELAFTEN MED ROCKEPREDIKANTEN» (Altaposten) osv er det duket for en QUEENTASTISK turnè. 
 
Stad
Parken Kulturhus
Kommune: