Sinatras jul

Frikk Heide-Steen. Pressebilete.
Frikk Heide-Steen. Pressebilete.
Torsdag, 26 november, 2015 klokka 19:00

"Sinatras jul" er tittelen på ein kafékonsert i storstova vår i Ørsta. Frikk Heide-Steen med sitt 6-mannsorkester glitrar som sjølvaste "blue eyes" Sinatra når han framfører dei kjende og kjære låtene vi alle har eit forhold til. Her får du både god underhaldning og høve til å kjøpe deg kaker og kaffi. Vertskapet for kaféen er ingen ringare enn Åmdalskoret berre damer, som er syngjande gjestar på dette førjulsarrangementet. Det er duka for ein koseleg kveld med herleg musikk og mykje godt å bite i! Velkomne skal de vere! Det er begrensa med plassar i festsalen når vi set fram bord og stolar, så her gjeld "førstemann til mølla"-prinsippet.

Sinatras jul

"Sinatras jul" er en julekonsert med utgangspunkt i Frank Sinatras julemusikk og -tradisjon. I desember 2015 er det 100 år siden Sinatra ble født, og i den anledning fremfører Frikk Heide-Steen sammen med 6-mannsbandet "The Evening Band" kjente amerikanske julesanger i splitter nye og ungdommelige arrangementer: "White Christmas", "I'll be Home for Christmas", "Winter Wonderland" og "Santa Claus is Coming to Town" for å nevne noen.Ikke bli overrasket om du får noen av Sinatras øvrige klassikere med på kjøpet også! "Sinatras jul" er en helaften med unge, fremadstormende musikere som hyller tidligere tiders juletradisjoner, og gjør dem til sine egne.

Om Frikk Heide-Steen

Frikk Heide-Steen (27) har sin utdannelse fra Bårdar Akademiet og Norges Musikkhøgskole. Tross sin unge alder har han bred musikalsk erfaring som omfavner blant annetjazz, popmusikk, musicals og tenorsolopartier i de store kirkemusikalske verkene. Frikk har medvirket på en rekke plater, og har arbeidet med flere av de store orkestrene i Norge. Han har også gitt stemme til karakterer både i film og TV-serier. I tillegg til utstrakt konsertvirksomhet har han hatt flere opptredener på TV, og 2014 var han med i Melodi Grand Prix. Fra 2013-2015 gjorde han stor suksess østlandet rundt med sin egenproduserte Frank Sinatra-forestilling “Young at Heart”. Ved siden av sin egen artistkarriere er han også ansatt som andredirigent for Sølvguttene, som regnes som en institusjon innen norsk musikkliv.

 

Medvirkende:

Frikk Heide-Steen, vokal

Magnus Dobbedal, kapellmester/saksofon

Kristoffer Kompen, trombone

Stig Espen Hundsnes, trompet

André Bongard, piano

Steinar Mossige, trommer

Morten Hagen, kontrabass

Stad
Ørsta kulturhus
Holmegt 7
6151
Ørsta
Kommune: 
Tema: