Sivert Høyem, support Tom R. Aadland

Sivert Høyem. Pressefoto. Fotokjelde: Sjøborg Kulturhus.
Sivert Høyem. Pressefoto. Fotokjelde: Sjøborg Kulturhus.
Tom Roger Aadland. Fotograf: Marcel Lelienhof.
Tom Roger Aadland. Fotograf: Marcel Lelienhof.
Fredag, 3 oktober, 2014 klokka 20:00

Fredag 3. oktober er det duka for konsert med Sivert Høyem. På support får vi høyre Tom Roger Aadland. 

Sivert Høyems siste album «Endless Love» ble utgitt i mars i år og gikk rett inn på 1.plass på VG-lista. Albumet fikk strålende kritikker gjennom det langstrakte land, og mange anmeldere mente at «Endless Love» er Sivert beste og mest helstøpte album hittil.

I perioden mars/april var Sivert og band på en liten klubbturné i Norge, og i sommer spiller de på utvalgte festivaler rundt om i landet. Tilbakemeldingene hittil har vært overveldende, og atmosfæren og samhørigheten mellom bandet og publikum er sterk.

Om ikke lenge slippes «Ride On Sisters» som er tredje singel fra det nyeste albumet, og er allerede en livefavoritt, akkurat som de to tidligere singlene fra dette albumet «Inner Vision» og «Handsome Saviour» har vist seg å skape fantastisk stemning på scenen.

In the night, when your ghost comes to call on you You are right, there ain't so much that you can do

(Ride on Sisters)

Tom Roger Aadland
Tom Roger Aadland vart lagt merke til då han gjendikta og song Bob Dylan på nynorsk på albumet Blod på spora i 2009. Då den nyaste CD-en hans Fløyel og stål kom ut sist haust, hamna låten Min beste ven på ein dårleg dag fort på A-lista på P1, og albumet fekk strålende kritikkar. «Låtskriver og formidler i særklasse» og «et av høstens beste album», var blant karakteristikkane av plata, som musikkmeldarane trilla terning fem og seks for.

Billettar 
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå under), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris kr 400,-

Merk at det er flatt golv/ståplassar i fremste del amfi (Kultursalen stå) og sitteplassar frå rad 10-19 (Kultursalen).

Ungdom (16-20 år) kan kjøpe billett i Servicetorget og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.Billettar i sal frå fredag 1. august kl 09.00.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: