Sjalusi

Søndag, 23 mars, 2014 klokka 19:00

Teater Manu, Norges eneste profesjonelle tegnspråkteater, skal ut på turné igjen. Til årets produksjon har vi valgt å ta opp igjen en gammel suksess som ikke er spilt på turné tidligere.

Sjalusi ble sist spilt i 2009, men da bare i Reims i Frankrike på teaterfestivalen Clin d´ Oeil. Det norske publikummet fikk likevel muligheten til en liten titt da forestillingen ble vist under Døves Kulturdager, samme år.

Tilbakemeldingene fra den gangen, både fra internasjonalt og norsk publikum, gjorde meg fast bestemt på at dette stykket måtte settes opp igjen. Mange har hørt om det, men ikke så mange har fått muligheten til å se det. Det er derfor gledelig at vi får dra på turné her i Norge med denne nyoppsetningen slik at alle får oppleve «Sjalusi»., sier teatersjef Mira Zuckermann

Teater Manu har en ambisjon om å være et verdensledende teater for døve. Denne ambisjonen får en bekreftelse nå som teatret nå skal gjestespille i Los Angeles på Inside Ford Theatre, med hele 15 forestillinger. I tillegg skal turneen også innom Spania på vei hjem, for å spilles i Villajoyosa.

Sjalusi en en-akter som handler om tre kvinner som er forelsket i samme mann - og attpåtil bor de alle i samme boligblokk! Det blir høy temperatur og mange følelser når kvinnene oppdager hva som foregår!

Teater Manus scenespråk er norsk tegnspråk. Forestillingen spilles med stemmeskuespiller for dem som ikke kan tegnspråk.

Stad
Teatret Vårt
Kommune: