Sjel og evighet, en musikalsk reise i tid og rom.

Torsdag, 13 september, 2012 klokka 20:00:00

9 musikere, amatører og profesjonelle, står sammen for å lage en musikalsk reise for publikum, med livet og verden som tema.

Torsdag 13. september 2012, kl 20.00 har publikum muligheten til å få med seg konserten, Sjel og Evighet, - en musikalsk reise i tid og rom, i Kvernes Kirke. LKC-Arte, ved Line Kristiansen Cancino, (vokal), har samlet et spennende knippe av musikere, hvor profesjonelle og amatører står side om side for å gjøre kvelden til en musikalsk reise for publikum. Line stiller med sine lokale bandmedlemmer, Hans-Erik Kristiansen,(bass), Espen Wilhelmsen,(gitar) og Augusto Cancino,(perkusjon). Med seg for anledningen stiller Simon Kongshaug, (slagverk), Rune Tylden, (tangenter) og Spellemannprisnominerte Øystein Sandbukt, (gitar), som alle tre har musikken som levebrød. For å komplettere den internasjonale sounden og gjøre den musikalske reisen enda lengre, vil chilenske Pablo Alcayaga være med å legge sine latinske gitartoner på repertoaret. Musikklinjeelev av året, Jenny Marie Rånes Kristiansen er med og korer, samt på diverse rytmeinstrument. På repertoaret står flere egenproduserte låter, samt internasjonale godbiter i ulike musikksjangrer. Publikum vil få en variert og stemningsfull konsert.

Felles for alle deltakerne denne kvelden, er deres tilknytning til Averøy på ulike vis, samt lidenskap for musikken og det å formidle et budskap i toner. Musikerne vil presentere en god blanding av egne og andres låter denne kvelden. Velkommen til en spennende konsert, med et allsidig og variert repertoar!

Stad
Kvernes kirke
Kvernes
6530
AVERØY
Kommune: