Skyhøyt i Fjæra

https://www.facebook.com/events/1628713867436589/
Fredag, 2 juni, 2017 klokka 18:00
Laurdag, 3 juni, 2017
Søndag, 4 juni, 2017

Vi ønsker velkommen til Ret(i)ro i Molde og en "arena" som vi tror mange har ønsket å bruke til noe mer enn bading.
Fredag:
Young Fogertys består av medlemmer fra velkjente band som Black Debbath, El Cuero og Thulsa Doom med flere og må kunne sies å være Norges (og kanskje verdens) beste Creedence Clearwater Revival tributeband. Gled dere til en haug med klassikere!

Vi i snakker om en av Norges beste soloartister Morten Abel, som fikk sitt gjennombrudd med Mods og The September When. Og sist men ikke minst snakker vi om den ultimate hyllesten til Prince i konsertform, satt opp av Christer Falck og Petter Aagaard. De har med seg en hel samling av den norske musikkeliten som fremfører låter fra karrieren til Prince.

Lørdag:
Musikalsk mimrestund, med det norske bandet «Brothers In Arms» og deres hyllest til Dire Straits.
Da gitarist Ketil og bassist Lars spilte i sitt første band sammen som tenåringer, var Dire Straits, med gitarist og låtskriver Mark Knopfler i spissen, et av forbildene. Sammen med flere musikalske venner hyller de nå sine gamle helter!
Vi har tidligere presentert vårt lokale stjerneskudd Dina Misund som har sunget seg inn i manges hjerter. Stemmen fra Romsdal stiller med fullt band på Retiro denne kvelden. Dina har vunnet Musikkprisen, vært på VG-Lista og deltatt på Melodi Grand Prix.
Så avslutter vi med vår alles kjære Kari Bremnes, som hadde sitt store gjennombrudd i 1987 med albumet Mitt ville hjerte, som hun forøvrig vant Spellemannsprisen for samme år. Kari er kjent for å være en av landets fremste kvinnelige sangere, tekstforfattere og melodiskapere. Need we say more?

Stad
Retiro
Kommune: