STILETT "Griseflaks"

Fredag, 5 oktober, 2012 klokka 22:00:00
Laurdag, 6 oktober, 2012 klokka 22:00:00

Stilett med kabareten Griseflaks til byen for bidra til stor feel-good faktor. Med ikke mindre enn 9 aktører på scenen hvorav 7 syngende damer med passe frekke bertakninger på lager blir dette festivalens desiderte valg om du rett og slett skal ut å kose deg. Og i teaterfabrikkens nye scene kan vi garantere den rette stemningen.

En av de syngende damene ( som alle er profesjonelle sangere) er Anne Marte Slinning. Ja, hun er fra byen! Hun har i mange år gjort seg bemerket som solist i SKRUK og en rekke andre sammenhenger og vi gleder oss til å innfri hennes ønske om å få synge på Teaterfabrikken. Har du ikke opplevd henne er det grunn god nok til å ta turen. Velkommen skal du være, Anne Marte!

Suksesscabareten GRISEFLAKS, som hadde premiere i februar, forteller hva oljen har gjort med nasjonen Norge. Er vi bortskjemte sytepaver eller ressurssterke fredsmeglere og nødhjelpere? Og er vi lykkelige? Under overflaten ulmer det store spørsmålet: Er det etisk forsvarlig å være steinrik i en verden hvor så mange lever i nød? Gjennom et knippe komiske, satiriske og poetiske sanger griper syv profesjonelle sangere i STILETT tak i "den nye folkesjela". STILETT, som hovedsakelig arbeider innen cabaretsjangeren og trives i skjæringspunktet mellom skjønnsang og humor, leker med musikalske sjangre og eget selvbilde. Ikke alt er like behagelig å sette søkelyset på. Hanne T. Asheim er en anerkjent tekstforfatter og komponist, som har samarbeidet med STILETT siden 2002. Hun vant Komiprisen - Årets nummer i 2009 med Enkeltindividets protestvise, fremført av Lene Kongsvik Johansen.

STED: TEATERFABRIKKEN

NÅR: FREDAG OG LØRDAG

GRISEFLAKS - Stilett forteller oljeeventyret En cabaretforestilling av Hanne T. Asheim

- Politisk latterbrøl Dagbladet

- Stilig med Stilett - Meningsfylt og blowout-morsom musikalsk satire om følgene av oljeeventyret Aftenposten

Med:

STILETT: Hege Eide Vik, Karin Kilden, Liv Anna Hagen, Anne Marte Slinning, Johanne Hagen, Anna-Karin Lindgren, Marte Stolp

Tekstforfatter og komponist: Hanne T. Asheim

Regi: Karina Aase

Pianist: Thomas Knudsen , Perkusjonist: Thomas Knutzen.

Forestillingen er støttet av Revyforfatterforeningen og Norsk kulturråd.

www.stilettvokal.no

Stad
Eksterne teatre
Eksterne teatre
6025
ÅLESUND
Kommune: