Tøysete teselskap med TAUS

Tøysete teselskap. Pressefoto. Foto: Taus. Fotokilde: Teatret Vårt.
Torsdag, 27 april, 2017 klokka 11:00
Torsdag, 27 april, 2017 klokka 13:00
Fredag, 28 april, 2017 klokka 11:00
Fredag, 28 april, 2017 klokka 13:00

Den bergensbaserte og prisbelønnede vokalgruppen TAUS står bak vårens babyteater på Barneteatret Vårt. Med sin solide musikalske bakgrunn kan vi love en spennende og sprø forestilling om et teselskap.

Inn i en bakhage kommer fire syngende jenter som er veldig glad for å treffe hverandre igjen. Plutselig oppdager de en lekekasse full av kopper, krus og en mugge. Sammen dekker de til et storslått teselskap med bord, stoler, kopper, skjeer, teposer og vann – og best av alt: Alt sammen lager masse lyd. På den måten oppstår det allslags rytmer, sang, dans og nye opplevelser. Forestillingen serveres i et varmt og særegent lydbilde basert på stemmene til de fire medlemmene.

TAUS synger for det meste a cappella, og de synger gjerne vakkert, men trives også veldig godt med trøkk, puls, overraskelser og glimt i øyet. Stilen er variert og heller mest mot pop og underholdningsmusikk, men TAUS tar selvfølgelig også med gode låter i fengende arrangementer fra klassisk, country, tango, viser og jazz, alt pakket inn i varme og sjarm.

Av og med vokalgruppa TAUS : Irene Adolfsen, Kristine Bjånes, Elin Hestenes, Beate B Kvalsvik
Målgruppe: 0-3 år
Varighet: Ca. 30 minutter

Stad
Storyville
Kommune: