Tango kurs på Tempohuset i Kristiansund.

Fredag, 16 november, 2012
Laurdag, 17 november, 2012
Søndag, 18 november, 2012

Tango Nordvest inviterer deg og dine ledere /medarbeidere / kollegaer /venner til å delta på Argentinsk Tango kurs i Møre og Romsdal. Våren 2012 bidro Tango Nordvest til kurs i Molde arrangert av Molde Swing og Rocke klubb. Rundt 70 påmeldte fra hele fylket, de fleste øvede og ivrige dansere, var utrolig gøy! Nå tilbys nye kurs i Argentinsk Tango med Adrian Carmona flere helger i november.

Dans er sosialt, det er trim, det er moro. Det er gøy å oppleve hvor vitaliserende det er for folk å lære å danse. Gode dansere er ofte midtpunkt i sosiale lag. For å bli en bedre danser er man nødt til å danse Det er effektivt og artig tiltak for folkehelse. Det bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø når man gjør noe gøy sammen.

Vi i Tango Nordvest ønsker at bedrifter, organisasjoner som har ansatte / medlemmer som kan tenke seg å lære å danse ARGENTINSK TANGO får muligheten nå i november. Det er mulig å melde seg på helgekursene som er planlagt, evt. komme med ønsker om interne dagskurs eller kurs i forkant av bedriftsarrangementer. Det tar ikke lang tid å kunne mestre grunnleggende trinn for å kunne danse en hel TANGO låt.

Adrian Carmona fra Buenos Aires kommer tilbake til Møre og Romsdal og vil holde kurs for nybegynnere og andre. Adrian har vært i Norge regelmessig og holdt kurs flere ganger i Kristiansund og Molde, han har gjennom flere år kurset mange fra Tromsø i nord til Oslo i sør. Han er en dyktig pedagog, som lærer dansere «knekke» koden for ARGENTINSK TANGO. AdriaN viser hvordan teknikken man lærer for ARGENTINSK TANGO kan faktisk brukes til flere type melodier / dans. Han fokuserer ikke på å huske lange turer, som mange andre gjør, men tar for seg grunnleggende bevegelser og trinn, riktig holdning, hvem som fører og hvem som følger, kommunikasjon mellom partnere, av at man skal høre på musikken og bevege seg etter den. Han er opptatt av at mannen skal være en god fører slik at damen lærer å la seg føre. Med dette som grunnlag blir det dansere selv som syr sammen turene. ARGENTINSK TANGO er ingen whiplash- eller akrobatikk dans. Man trenger ikke å være topptrent for å kunne nyte å danse ARGENTINSK TANGO

Denne gangen blir det planlagt flere steder og helger hvor man kan melde seg på for å lære å danse ARGENTINSK TANGO, enten som helt nybegynner nivå 1, litt øvet nivå 2, eller nivå 3 (mindre grupper). Det er mulig å melde seg med bedriften, vennegruppen, som par eller alene. På siste ARGENTINSK TANGO kurs i april, skaffet vi partner til alle kursdeltakerne!

Fordi det nå er åpnet for å danse ARGENTINSK TANGO i Molde ukentlig i latingruppen il Molde Swing og Rockeklubb, kan man velge hvor man vil praktisere etter kurset, enten i Molde eller Kristiansund. Det er fullt mulig å gå på kurs i Molde og øve/danse i Kristiansund eller omvendt. Dette gjør at det man har lært ikke går i glemmeboken.

På øvinger er det mulig å få oppfriskning med andre tangodansere som har holdt på en stund og som har gått på flere kurs med Adrian Carmona tidligere. Her samarbeider vi alle for å få til et aktivt ARGENTINSK TANGO dansemiljø i fylket. Andre dansekvelder vil bli annonsert etter hvert.

Utenom den planlagt helgen er det anledning å bestille mindre kursopplegg eller privattimer. Om noen ønsker at Adrian CARMONA skal komme og holde kurs på ditt hjemsted/kommune, lar det seg helt sikkert ordne så lenge det ikke kolliderer med de planlagte kursene. Vi kan være behjelpelige med en del. Det er bare å ta kontakt.

Hvis november 2012 ikke passer for dere men lysten til å danse tango senere er der, gi oss beskjed. Vi er behjelpelig med å skaffe instruktører til både nybegynnere og videregående ARGENTINSK TANGO dansekurs.

Ta gjerne kontakt med oss på 481 43 763 / 458 51 948 eller via

espen.music@hotmail.com (http://www.tangonordvest.no) for å få vite mere om planlagte kurs og påmelding eller om annet rundt ARGENTINSK TANGO dansekurs.

Vi håper å høre fra deg snart!

Med vennlig hilsen

Espen Wilhelmsen (www.tangonordvest) og Eva Spirdal-Jacobsen (norsk-argentiner og ivrig ARGENTINSK TANGO danser

Stad
Tempohuset
6501
KRISTIANSUND N
Kommune: