Tango-Operette Maria de Buenos Aires

Fotokjelde: Sjøborg Kulturhus
Fotokjelde: Sjøborg Kulturhus
Fredag, 25 april, 2014 klokka 19:30

Etter et hvileår i 2013 ønsker Ålesund Kammermusikkfestival i 2014 å fortsette å skape store konsertopplevelser i Ålesund og omegn.

Vi har i april 2014 mulighet å sette opp igjen den største oppsettingen vi har gjort, og som kunstnerisk var noe av det mest helstøpte og vellykkede:

Tangooperaen «Maria de Buenos Aires» som er Astor Piazzollas største musikkverk og inneholder noe av hans flotteste musikk.

esetningen blir i hovedsak som under kammermusikkfestivalen i 2011. I ensemblet på 13 musikere, 2 dansere og talekor får vi brukt mange av de beste muskkkrefter lokalt i samspill med den absolutte internasjonale toppekspertise på dette feltet.

Foruten bandoneonist Per Arne Glorvigen som musikalsk leder og pianist Sverre Indris-Joner, har vi med bassist Steinar Haugerud (fra Brattvåg!), tenor Daniel Amaro og ikke minst som «Maria» Julia Zenko.

Julia Zenko er en av Argentinas mest kjente tangosangere, og har bl.a. vært på omfattende turneer med Gidoen Kremer i «Maria de Buenos Aires». Hennes helt unike stemme er blitt toneangivende for «Maria»- rollen i dette verket.

Dans blir ved Carolina Alberici (datter av Carlos Alberici) og hennes dansepartner Enrique Morales. De driver hvert sitt tangostudio i Tokyo, og dette blir deres første opptredener på Sunnmøre!

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå under), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris kr 395,-

Ungdom (16-20 år) kan kjøpe billett i Servicetorget og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Overnatting og mat
Quality Hotel Ulstein ligg i same hus som Sjøborg kulturhus. Dei byr på spennande menyar i restauranten og gode prisar på hotellpakkar. Ta kontakt på 70013000 eller epost q.ulstein@choice.no for meir informasjon.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: