Taremarivalen 2013

Meg og Kameraten Min. Pressefoto. Kjelde ID huset.
Meg og Kameraten Min. Pressefoto. Kjelde ID huset.
Søndag, 24 november, 2013 klokka 11:00

ID-huset tar opp igjen Taremarivalen, barnefestivalen som fremmer fantasi, glede og tilhørighet for de yngste!  24. november får alle barn sin egen dag på kulturhuset!

Her blir det kunstverksted, instrumentverkstad, barnekonsert med Meg og Kameraten Min (les mer om dem nederst) og kino

Programmet starter med to kunstverksteder: Det ene består i å lage ulike «søppel-instrumenter» som barna selv skal delta med under konserten senere på dagen, mens det andre vil handle om utsmykning av scenen og lignende. Her har vi fått med oss dyktige instruktører som vil veilede ungene.


Musikk er glede!
Ein barnekonsert med Meg og Kameraten Min ryktas å vere ei spanande og småskummel oppleving med drøssevis av ting som skjer, barna involverast og det er stor grad av interaktivitet. Duoen, beståande av Håkon Gebhardt og Martin Hagfors, står gjerne på gulvet og har barna så nær seg som mogleg.

- Det er veldig givende å sjå dei minste barna helt uoppfordra stå og vagge framfor oss. Det verkar som vi treff ein slags «ur-groove», ein eller annan puls der, som barna har, fortel Gebhardt, og legg til at konserten passar best for barn mellom 2,5-10,5 år.

Duoen gav ut plata «Det e’kke bra før det er dårlig» i juni i fjor, og inviterer barna med til å synge og spille. Det lokale barnekoret «Kor for de» blir med.


Samtidig vil det være kafé for de voksne i foajeen i første etasje gjennom dagen, og det hele avsluttes med barnekino kl 18 (egen billett til dette).

Stad
Ingebrikt Davik huset
Bernt Hildrevegen 2
6270
Brattvåg
Kommune: