Teaterlørdag: Ønskeskogen

Ønskeskogen. Foto: Kompani Lerkefalk.
Ønskeskogen. Foto: Kompani Lerkefalk.
Laurdag, 25 november, 2017 klokka 11:00
Laurdag, 25 november, 2017 klokka 13:00

Det er lille julaften. Mamma er julestresset. Ikke bare har hun viklet seg inn i juletrelysene, men hun har enda ikke handlet inn julegave til den viktigste personen i verden: Lykke. Datteren Lykke ønsker seg nemlig ingenting til jul! Reklamebladene er fulle av dingser som er nesten helt like ting hun har fra før eller ting hun ikke har lyst på.  Det er lille julaften og hun har enda ikke ønsket seg noe, mamma er oppgitt for hun må jo få NOE til jul, ellers blir jo jula bare mislykka!

En forestilling der publikum er med på å skape en verden full av julemagi og spenning ved å lage musikk, lys og dra historien videre. En interaktiv forestilling der barna hjelper Lykke med å finne frem i den mystiske Ønskeskogen der underfundige skapninger jobber med å lage alle barns julegaver. Men når de kommer dit er ikke alt som det skal, skogen er overfylt av søppel og Lykke vil finne ut av hva som er galt slik at de kan få skogen på rett kjøl igjen. En verden der ting man kjenner igjen tar en ny form og åpner opp et nytt univers, der ødelagte og kastede materiale og objekter våkner til liv og får sjel. Hva er egentlig en gave? Kan den være brukt? Er det ok å få en hjemmelagd gave? Hva slags gave blir du mest glad for?

Kreditering:

Av:  Kompani Lerkefalk

Konsept/manus:  Madeleine F. Røseth og Thale Tornes

Regi:  Vibeke Flesland Havre

Medvirkende:  Hanne-Marte Sørlie og Thale Tornes

Varighet:  Ca. 40 minutter

Målgruppe:  Fra 3 år

I samarbeide med:

Barneteatret Vårt og Sagene samfunnshus.

 

Støttet av:

Obos Kvernerbyen, Janken Fensholt & sønner, Bergesenstiftelsen, Oslo kommune, NSF, FFUK, SPENN, Sagene samfunnshus, Barneteatret vårt.

Stad
Arbeideren
Kommune: