Teaterlørdag: Kokkeklovnene og Sjongleringskurs

Kokkeklovnene. Pressefoto. Fotokjelde: Ålesund kommune, kultur.
Kokkeklovnene. Pressefoto. Fotokjelde: Ålesund kommune, kultur.
Laurdag, 28 januar, 2017 klokka 12:00
Laurdag, 28 januar, 2017 klokka 14:00

Kokkeklovnene er en humoristisk nysirkus forestilling for barn og unge full av rykende sjongleringstriks fra kjøkkenet med rødbetter, sleiver og visper!

Den russiske kokka Nista Kommunista liker disciplin. Med sitt omreisende kjøkken reiser hun rundt med den spanske lærlingen. Han er ikke helt enig i at russisk rødbettsuppe er verdensmat og sjarmerer publikum med spanske oppskrifter.
Uenigheten om det er Russland eller Spania som har bedre mat gir rom for mange morsomme øyeblikk mellom to ulike kokkekarakterer.
En varm historie om kampen mellom to personligheter og to kokkers iherdige kamp om hvem som lager den beste retten. Kan løsningen være å blande tradisjoner og lage verdensmat? Kom å se selv!
Det du får servert viker unna oppskriften!
Inkludert i billetten er en lett lunsj.
Målgruppe: Hele familien fra 4 år

Sjongleringskurs
Dagens unge publikum er opptatt av å se forestillinger, men også av å lære litt om de unike ferdighetene som blir brukt i dem. Derfor har vi utviklet et sjongleringskurs spesielt for vårt publikum.
Vi holder kurset i etterkant av forestillingen. Her kan både barn og voksne prøve å sjonglere med ulike sjongleringsrekvisitter som skjerf, baller, poi og flowersticks.
Kurset er for barn fra 5år og oppover og varer i 40 min.

Kreditering:
Skuespillere: Darina Cizkova og Diego Belda
Kostymer og scenografi: Eliana Vero
Regi: Darina Cizkova
Produsert av Teater Okolo

Stad
Arbeideren
Kommune: