Teaterlørdag: Plutselig

Teaterlørdag. Fotokjelde: Kultur i Ålesund.
Teaterlørdag. Fotokjelde: Kultur i Ålesund.
Laurdag, 22 september, 2018 klokka 11:00
Laurdag, 22 september, 2018 klokka 13:00

Cherokee indianerne har en gammel fortelling om to ulver som finnes inni oss alle. Den ene ulven representerer alt det onde, - grådighet, sjalusi, egoisme og løgn. Den andre representerer alt det gode, - glede, kjærlighet, håp og ydmykhet. Disse ulvene er i en konstant kamp om hvem som får påvirke oss som mennesker. Hvilken ulv vinner? Plutselig er en barneforestilling som er basert på denne gamle fortellingen.

Vi følger en gutt som rømmer hjemmefra etter at han har vært rampete og hans mors påfølgenede raseriutbrudd. Han ender opp i en heseblesende eventyrlig reise gjennom skog og by, hvor han møter biltraffik, snakkende innsekt og sportslige dyr, hvor han tilslutt blir konfrontert og reflekterer over sine egene handlinger.

Forestillingen er egnet for barn fra 3 oppover, men er kryddret med subtil humor for de voksene så den egner seg også for hele familien.

Beatur er Dj, komiker og musikker samt Isladnsk mester i beatboxing. Taro er skuespiller, rapper og Norsk og skandinavisk mester i slampoesi

  • Av og med:Beatur og Taro
  • Målgruppe:Fra 3 år
Stad
Arbeideren
Kommune: