Teatret Vårt: Midt i livet 3 går for gull

Midt i livet. Foto: Teatret Vårt.
Midt i livet. Foto: Teatret Vårt.
Søndag, 17 mars, 2019 klokka 18:00

Forestillinga Midt i livet 3 går for gull! startar kl 1800 og varer 1 t og 15 min. Menn med suksess = damer. Damer faller jo for suksessfulle menn. Og skal de gå for gull trenger gutta i Komḿu9kazjon selvfølgelig en coach. Gutta i bandet skal trenes opp til å tenke stort; jo mer de lykkes som band - desto større er oddsen for å få damer. Og coachen har troa på gutta. Big time.

For hvor stort kan gutta i Komḿu9kazjon egentlig tenke? Hva er det største man kan gjøre som artist i Norge?  Spille på Løkta? Artist på Dyregod-dagane eller Midsundfestivalen? - Nei; Melodi Grand Prix! Norges største scene!

Midt i det hele er det et lite mysterium at bandets nye coach er singel. Hvorfor har ikke hun selv lykkes i å finne den rette? Og kan hun bli bandets fjerde medlem, eller blir hun Komḿu9kazjon Yoko Ono?

Uansett, gutta er virkelig klare for å slå igjennom: Komḿu9kazjon kommer med nye egenproduserte låter bredt fordelt på ulike sjangrer som får stemninga til å stige i taket. Kanskje ispedd en ny cover-versjon av en gammel hit som får alle hjerter til å banke litt fortere.

Stad
Gomerhuset
Stadionvegen 25
6260
Skodje
Kommune: