Tenorane med ein Horn i sida

Tenorane. Pressefoto. Fotokilde: Ålesund kommune
Tenorane. Pressefoto. Fotokilde: Ålesund kommune
Laurdag, 30 januar, 2016 klokka 19:00

Tenorane og pianist Steffen Horn leverer en forestilling smekkfull av klassiske perler, selvironiske betraktninger, en slump alvor og store mengder humor. Vakker sang blir avløst av selvironisk harsellas over egne divanykker. Ærlige refleksjoner over egne liv går hånd i hånd med ville historier om usannsynieg kjærleik. Og ikke minst: Kjekke menn i dress blir enda kjekkere med en raus porsjon fjær.

Publikum får oppleve vare og kraftfulle toner, spenstig koreografi, humørfylte sprang og en mengde overraskelser. De vil fremføre kjente og mindre kjente klassiske verk, opera og operette-slagere, viser og popsanger, og de synger, for det meste, på norsk: Ragnar Hovland har gjendiktet "Torna a surriento" og Arnt Birkedal har gjort sin versjon av Beatles sin "The long and winding road".

Regissør og koreograf Tomas Glans har jobbet frem showet sammen med Tenorane. Tomas Glans som blant annet har hatt stor sukses med den norske versjonen av musikalen Billy med over 60.000 besøkande. Andreas Birger Johansen har skrevet manus, og Ingrid Bjørnov har levert tekst til ett av nummerne. 

Stad
Parken Kulturhus
Kommune: 
Tema: