Terje Sporsem - "Krig"

"Krig" med Terje Sporsem. Kilde: Pressebilde
Torsdag, 13 desember, 2012 klokka 19:00

Terje Sporsem er endelig tilbake med ny standup-forestilling!

For fire år siden satte Terje Sporsem opp showet "Mitt Liv som Terje", som fikk strålende kritikker i pressen, og spilte med stor suksess rundt om i hele landet.

Nå er Sporsem endelig klar med en ny helaftens stand up-forestilling, og denne gangen har han virkelig ladet kanonen?. Bokstavelig talt!

Terje Sporsem har allerede rukket å bli en av landets aller mest populære komikere. Med sin utstråling, og fysiske stil på scenen, har han de siste 10 årene fått folk i alle aldre til å knekke sammen i latter. Godt utstyrt med kjappe replikker og gitar drar Sporsem publikum inn i sin verden, der han i det ene øyeblikket får folk til å vri seg i latter, før de i det neste sitter med klumpen i halsen. Hans evne til å improvisere med publikum er også en faktor som gjør at Terje Sporsem virkelig overbeviser på scenen.

Terje Sporsem ble for alvor kjent for de fleste da han danset seg rett inn i den norske folkesjela som deltager på TV2-suksessen "Skal Vi Danse". Etter det har han vært å se som programleder I TV2-programmer som "Skaperen", "9 av 10 nordmenn", "Grip Mikrofonen" og mange flere. I tillegg var han en av gutta bak TVNorge-suksessen "Judas". Sporsem har tidligere vært med i flere forestillinger, som "100 år i Rødt, hvitt og blått", som fikk anmelderne til å kaste seksere, "Sommerlatter", "Vi tre er ikke Romeo og Julie" og den kritikerroste musikalen "Lykken er?". Nå er han å høre på P4s Radiofrokost hver ukedag fra kl. 06 ? 10.

Sporsem har også vært nominert til Komiprisen og flere ganger til Stå Opp Prisen, som han også ble tildelt i 2007.??

Men nå er Terje Sporsem altså aktuell med sin nye solo-forestilling ? så følg med, følg med!

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå under), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris kr 330,-

Ungdom (16-20 år) kan kjøpe billett i Servicetorget og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: