Terje Sporsem // Religion

Religion. Foto: Stage Entertainment AS.
Religion. Foto: Stage Entertainment AS.
Fredag, 15 desember, 2017 klokka 20:00

Terje Sporsem er ein av Norges mest drevne og allsidige standup komikarar. Med fleire tusen show bak seg og med brei erfaring frå både TV og radio er Terje ein komikar som fungerar for alle typer mennesker og som aldri slår feil. Hans evne til å blande uventa tema med det lett gjenkjennelege, og med ein politisk og satirisk snert, har gjort Terje til ein av dei mest populære komikarane vi har i landet i dag.

Terje Sporsem er endelig tilbake med et nytt helaftens standup-show som tar for seg et av de   morsomste, men også mest ømfintlige temaene som finnes, nemlig religion. Med seg på regi har han den prisbelønte regissøren Per-Olav Sørensen som blant annet står bak NRK-suksessen «Nobel».

Etter flere års søken som ungdom fikk Terje aldri svar fra Gud, og ga til slutt opp. Siden den gang har han latt seg forundre og fascinere av mennesker som mener de har fått svar og som vier livet sitt til skrifter i en bok.

Hva får en gjeng trøndere til å konvertere til islam og reise til Syria for å kjempe med IS? Hvorfor protesterte ingen da Abraham ville omskjære alle? Var Moses helt tilregnelig? Og hvorfor ønsket ikke Muhammed å bli avbildet? Dette er noen av spørsmålene Terje stiller seg i sitt nye show.

Med sitt forrige show «KRIG» viste Terje at man kan spøke med alvorlige temaer og allikevel få folk til å le. Denne gangen blir det enda morsommere!

«Terje Sporsem er befriende langt fra komikertrenden som herjer vårt land.» 

– Aftenposten

Stad
Ingebrikt Davik huset
Bernt Hildrevegen 2
6270
Brattvåg
Kommune: