Terje Sporsem - Religion

Religion. Foto: Stage Entertainment AS.
Religion. Foto: Stage Entertainment AS.
Fredag, 25 januar, 2019 klokka 21:00

Etter fleire utsolgte forestillingar i Bergen, kjem no Terje Sporsem med forestillinga "Religion" til Sjøborg kulturhus.

Gjør deg klar til et av årets morsomste og mest omtalte standup-show!

Terje Sporsems nye forestilling «Religion» har allerede begeistret både kritikere og publikum landet over. Med sin avvæpnende og morsomme stil på scenen får han både de med en tro, og de som ikke tror, til å le både av seg selv og ikke minst de merkelige hendelsene som ligger bak de fleste religioner.

Hva fikk en gjeng trøndere til å konvertere til islam og reise til Syria for å kjempe med IS? Hvorfor protesterte ingen da Abraham ville omskjære alle? Bør man egentlig leve etter Dalai Lamas visdomsord?  Og hvorfor ønsket ikke Muhammed å bli avbildet? Dette er noen av spørsmålene Terje stiller seg i sitt nye show.

Regi på forestillingen er ved den prisvinnende regissøren Per-Olav Sørensen som bl.a har stått bak verdensuksesser som «Nobel» og «Kampen om tungtvannet». Dette er Terje og Per-Olavs tredje humorsamarbeid.

Pressen har bl.a skrevet:

«Humoristiske åpenbaringer» - Dagbladet - Terningkast 5  
«Sporsem frykter ingenting» - Moss Avis - Terningkast 5 
«Seriøst morsomt» - Vårt Land 
«Guddommelig stemning» - Drammens Tidende 
«Terje Sporsem er befriende langt fra komikertrenden som herjer vårt land»  -Aftenposten

Billettar
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå over, klikk på klokkeslettet), i kafeen på Ulstein Arena (Vikemyra 2, telefon 70 01 77 00, opningstider) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris 
Vaksen kr 395,-
Student (i Kinokiosken og ved Ulstein Arena) kr 320,-
Gruppe (min. 8 pers) kr 345,-

Ungdom (15-20 år) kan kjøpe billett ved Ulstein Arena og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: