Traitor

Traitor. Foto: Teatret Vårt.
Fredag, 21 april, 2017 klokka 20:00
Laurdag, 22 april, 2017
Søndag, 23 april, 2017
Måndag, 24 april, 2017
Tysdag, 25 april, 2017

Traitor er en actionfylt thriller for ungdom og unge voksne som spilles i offentlige bygg etter åpningstid i Storbritannia og Norge. Det er en altoppslukende vandring i et hus du kanskje kjenner fra før. Dere vil bli utfordret i kamp med spørsmål som vedgår oss alle. Du må gjøre deg opp noen egne meninger – hvem vil du følge? Etter hvert som spenningen stiger og dere kommer nærmere - og kanskje finner varsleren - hva skjer så?

«Helt eller forræder? Jeg tenker bare på deg som en nerd.» - Snowden-følger på Twitter.
«Jeg er en samfunnsborger med en stemme.» - Edward Snowden.
Noen (- en hacker?) har fått tilgang til hemmeligstemplet informasjon og truer med å dele den offentlig. Rikets sikkerhet står på spill, og myndighetene gjør alt i sin makt for å hindre at sannheten skal komme ut. Myndighetene hevder at liv vil gå tapt. Varsleren mener vi har rett til å vite sannheten om det politikerne egentlig holder på med.

Varsleren gjemmer seg nå et sted inne i en offentlig bygning. Vedkommende har gjort noe ulovlig, selv om han mener å gjøre det som er riktig. Er det riktig å laste opp hemmeligstemplet informasjon? Burde vi ikke kunne stole på myndighetene? Kan varsleren stole på deg? Kan du stole på ham? Det dreier seg om rikets sikkerhet. Hvilken side velger du?

Traitor er en nervepirrende opplevelse som gir deg en test på hvilken borger du selv vil være. En ekspedisjon med situasjoner som gir deg muligheten til å stille spørsmål ved hvordan vi bør velge å handle i farligere tider.

Stad
Plassen
Kommune: