Trine Rein m/ band

Trine Rein. Pressefoto. Fotokjelde: Rauma Kulturhus.
Trine Rein. Pressefoto. Fotokjelde: Rauma Kulturhus.
Laurdag, 14 oktober, 2017 klokka 20:00

Trine Rein- The Well

Trine Rein er en av få norske artister som har solgt mer enn en million plater, og få artister kan måle seg med Trine Reins stemmeprakt. De siste årene har hun vunnet NRK`s The Hit i2014- kom til finalen i NRKs Stjernekamp 2015, og har gjennomført omfattende turnèer med nær 100 konserter i året.

Trine Rein, som har over 20 år i bransjen- fikk sitt gjennombrudd i 1993 med debuten Finders keepers og lå øverst på salgslistene i Norge i fem uker- solgte totalt til 3 x platina og har mottatt èn Spellemannspris. Det er derfor ingen hvem som helst som i 2017 slapp nytt album.

På sitt nye album The Well, har hun samarbeidet med blant andre Tony Carey og Ronni Le Tekrø. På årets turnè vil Trine by på en forestilling med mange dimensjoner, hvor publikum vil oppleve både kjente og nye låter med en live tvist i arrangementene. Trine Rein er kjent for å by på seg selv med historier og betraktninger fra eget liv og karriere. Hun ønsker å gi sitt publikum en skikkelig helaften med en forfriskende ny sound. 

Gjør deg klar for en vidunderlig helaften i en salig blanding av musikalske krumpsring og imponerende toner fra en artist som kan skilte med godt over 20 års erfaring i underholdningsbransjen. Trine Reins hits inkluderer låter som Just Missed the Train, Stay With Me Baby og Torn.

Både album og turnè har fått tittelen The Well.

Sjekk ut Trine på:

Tidal: http://bit.ly/2c8wJzL
Spotify: http://bit.ly/2bNKMdk
Deezer: http://deezer.com/album/13822276
iTunes: http://apple.co/2cj8GjA

Stad
Rauma kulturhus
Kongens Gate 7
6300
Åndalsnes
Kommune: 
Tema: