Ungjazzmarkering med tre band

Laurdag, 20 oktober, 2018 klokka 14:00

UNGJAZZmarkering med tre lokale band

To band med elever fra Fagerlia vgs:

Sølvfat:
«Sølvfat» er en kvartett bestående av musikklinje-elever fra Fagerlia VGS. Dette er en kvartett bestående av David Sewerin (tangenter), Even Riksheim (perkusjon), Eirik Pedersen (blås) og Erlend Juliebø (gitar). De spiller hovedsakelig klassisk jazz og cool jazz, men spiller også egne prosjekter og mer moderne jazz-musikk.

Trio de Naero:
Trio de Naero er en jazztrio bestående av unge musikere fra Ålesund. I front på piano har vi Vetle Nærø, på bass Kristian Moe og på trommer David Løvås. Alle tre har røtter fra andre sjangrer som klassisk, gospel og funk, men har blitt utfordra av jazzen i nyere tid. Denne gang har de også med seg sangeren Matilde Vadseth som gjestemusiker. Som helhet gjør de sine egne personlige vrier og tolkninger på standard jazzlåter, men også egne komposisjoner.

Ungjazzmarkeringen avsluttes med:
Kjetil Jerve solo:
Kjetil Jerve ble født og vokste opp i Ålesund. Han var i starten av sin musikalske oppvåkning interessert i klassisk musikk og Elton John, men etter hvert oppdaget han improvisert musikk. Dette sier han endret livet hans på uventede måter til at han nå jevnlig spiller jazz, techno, avantgarde, ambient musikk, poetiske og andre musikalske uttrykk. Han opplever at folk over alt ser ut til å søke dybden av erfaring, en oppfordring om å dykke inn i det dype ukjente. Kjetil sier det er fascinerende å oppleve hvordan jazz kan absorbere og assimilere denne opplevelsen fra slike kontrastkulturer, og at dette utfordre hans musikalske forståelse og interesse ytterligere.

Stad
Quality Hotel Ålesund (tidl. Radisson BLU Hotel Ålesund)
Kommune: 
Kategori: