Utstilling i KHÅK!

KHÅK Kunsthall sin nye logo. Foto: KHÅK Kunsthall.
Laurdag, 13 august, 2016 klokka 00:00
Søndag, 14 august, 2016
Måndag, 15 august, 2016
Tysdag, 16 august, 2016
Onsdag, 17 august, 2016
...og vidare enda fleire datoar.
Vis/skjul alle datoar

Ålesunds Kunstforening åpner i nye lokaler med en stor utstilling den 13. august kl. 1500 – se oversikt over deltakende kunstnere. I lokalene er vi samlokalisert med Stiftelsen Kjell Holms kunstsamling som også fra 13.august viser utvalgte bilder fra samlingen sin.

ÅPNINGSUTSTILLING
Sidsel Colbiørnsen
Kristian Evju
Terje Fagermo
Camilla Grythe
Håkon Gullvåg
Petter Hepsø
Marianne Heske
Ørnulf Opdahl
Kristine Roald Sandøy
Vibeke Slyngstad
Nina Sundbye
Kjell Torriset
Håvard Vikhagen
Frans Widerberg
Nico Widerberg

Etter 57 års virksomhet i lokalene i byparken, flytter Ålesund Kunstforening denne måneden inn i nye lokaler i Keiser Wilhelmsgate 36. - Å si at vi er yre av forventning, er ingen overdrivelse. Selv om det selvsagt er vemodig å flytte fra parken, er vi sikre på at publikum vil få enda bedre og mer varierte opplevelser i KHÅK Kunsthall, sier intendant Anne Standal.

Intendant Standal ser også frem til å komme nærmere publikum, med tilgang direkte fra gateplan.
- Vi skal fortsette vår galleridrift med salg og formidling av samtidskunst der vi inviterer inn både kjente og nye interessante profesjonelle kunstnere. Vi ser også fram til å kunne samarbeide med andre kunstuttrykk og til å ha full disposisjonsrett over lokalene. Stiftelsen Kjell Holm har foretatt en ombygging av lokalene til en flott og formålstjenlig utstillingsarena som vi gleder oss til å ta i bruk, sier hun. Ålesund Kunstforening eier selv en omfattende samling kunst fra de siste 150 årene. Også utvalgte arbeider fra denne samlingen vil tidvis bli utstilt, som et supplement til stiftelsens egne bilder.

Stad
KHÅK Kunsthall
Kommune: 
Kategori: