VAMP - konsert

Vamp. Fotograf: Haakon Nordvik.
Vamp. Fotograf: Haakon Nordvik.
Måndag, 16 november, 2015 klokka 19:30

Endeleg er dei attende! Vi gler oss til å høyre "nye" Vamp.  Bandet har gjennom mange år stått for nokre av dei største konsertopplevingane i Storfjord Kulturhus.

Vamp har eksistert i 24 år. De har gitt ut 13 album og blitt belønnet med en rekke hedersbevisninger, blant annet 5 Spellemannspriser, Prøysenprisen, Gamlengprisen og Rogaland fylkes bragdpris. De har oppnådd å selge til gull, platina, dobbel eller trippelplatina på omtrent alle sine utgivelser og har til sammen solgt godt over 1 million plater.

Etter sin siste eventyrlige suksess med «Liten fuggel» (ca 200.000 solgte album) tok bandet et drøyt friår fra scenen. Nå er hvilen over og bandet kan friste med nye konsertopplevelser igjen. Denne gang besøker de oss med en særdeles spennende besetning.

Øyvind Staveland:
Vamps gründer er den eneste av besetningen som har vært med gjennom hele deres 24-årige karriere. Han har laget mange av Vamps sanger og spiller fele, bratsj, fløyter og trekkspill.

Jan Toft:
vokal og gitar. Jan er Vamps originalvokalist. Han var med  fra starten av i 1991 og fram til 1998. I den perioden lagde han flere av Vamps sanger. Jan har gitt ut 2 soloalbum, jobbet som produsent og skuespiller.

Odin Staveland:
ble i 2004 involvert som låtskriver og musiker til plata «Siste stikk». Siden har han turnert og spilt inn plater med Vamp, samtidig som han har komponert musikk til teater og film og jobbet som produsent. Odin synger, spiller piano, trommer, perkusjon og trekkspill.

Bjørn Berge:
gitarer og banjo. Bjørn er kjent for sin energi og gitarteknikk og har selv gitt ut 12 album og blitt belønnet med 2 Spellemannspriser. Som soloartist har han turnert Europa på kryss og tvers og gjort festivaler verden over, blant annet i USA, Canada, Russland og Ukraina.

Kjetil Dalland:
er en av landets mest rutinerte bassister og jobber også som produsent og komponist. Han har turnert med en lang rekke kjente artister, som Mari Boine, Bertine Zetlitz, Kurt Nilsen, Lene Marlin, Maria Mena, Nico Valkaepaa, Torun Eriksen, Halvdan Sivertsen med flere.

Stad
Storfjord Kulturhus
Øyna 1
6201
Stranda
Kommune: 
Tema: