Venterommet - Høstscena 2015

Venterommet. Plakat: Høstscena 2015.
Venterommet. Plakat: Høstscena 2015.
Laurdag, 26 september, 2015 klokka 18:00
I et venterom må tre mennesker forholde seg til hverandre over lenger tid. I denne mer eller mindre ufrivillige "tresomheten" blir stillhet påfallende og "normal" oppførsel virker plutselig tilgjort og mistenkelig. Utilpass og nølende lar de fantasien løpe løpsk og lar sin egen nervøsitet og frykt farge situasjonene som oppstår.

Hvem er de? Hvorfor er de der? Hva venter de på? Og er ting egentlig slik de ser ut til å være?

Venterommet er et danseteater for to dansere og en skuespiller.

Medvirkende:

Martha Standal, 
danser, skuespiller - utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo. Har siden endt utdannelse arbeidet freelance, allikevel hovedsakelig tilknyttet Trøndelag Teater hvor hun i perioden 2008-2015 har har medvirket som danser og skuespiller i musikaler og teaterstykker og også arbeidet som koreograf. Martha har også gjort prosjekter ved Akershus Teater, Teaterhuset Avant Garden, Det Ny Teater(København) m.m. Som 
koreograf er Martha tilknyttet Rabarbrateatret i Trondheim, har siden 2014 vært koreograf for Prøysenspelet og hadde i år som i fjor koreografien for «Slaget på Testiklestad». 

Alexander Emanuel Waal,
 danser - utdannet ved Universitet i Stavanger. Arbeider som 
fagleder og pedagog ved Kulturskolen i Oslo, og underviser også ved Edvard Munch v.g.skole (tidligere. Fagerborg vg.skole). Alexander Emanuel har medvirket som danser/koreograf ved flere show bla på Riksscene, Chat Noir og Black Box i Oslo.

Per-Theodor Paulsen, skuespiller - utdannet ved Bårdar Akademiet og Lasalle College of the Arts i Singapore. Per Theodor har medvirket i flere musikaler ved Trøndelag Teater og Teater Ibsen. Han har som freelance gjort flere show og forestillinger, sist medvirket som sanger/danser i forestillingen «En Kabaret» på turné for Trondheim Kommune. Vår/høst 2014 medvirket han i Hundre Hemmeligheter ved Trøndelag Teater, en forestilling som  senere også var på turné i regi av Riksteatret.

Stad
Terminalen
Kommune: