Vi bare spøker

Vi bare spøker. Foto: Teatret Vårt.
Onsdag, 25 november, 2015 klokka 19:30
Torsdag, 26 november, 2015 klokka 19:30
Fredag, 27 november, 2015 klokka 18:30
Laurdag, 28 november, 2015 klokka 18:00
Onsdag, 2 desember, 2015 klokka 19:30
...og vidare enda fleire datoar.
Vis/skjul alle datoar

Stilfull komedie med stort ensemble og swingende musikere. Klart det blir snodige forviklinger med en ekskone som spøker i bakgrunnen. Bokstavelig talt. En komedie helt hinsides!

Forfatteren Charles Condomine vil skrive en bok om en bløffmaker som lurer folk til å tro på det okkulte.
I utgangspunktet syns han det er en lur idè å holde en privat seanse for en mindre krets av gjester, og inviterer den klarsynte Madame Arcarti hjem til seg.
Både han selv og gjestene hans er småbrisne og ikke særlig innstilte på det overnaturlige. En smule motstand i rommet stopper imidlertid ikke den fargerike og energiske Madame Arcarti; og selv om stort sett alt går galt under seansen lykkes de likevel å påkalle et vaskeekte spøkelse. Dessverre er det bare Charles som kan se og høre det. Og hva verre er: det er hans ekskone, og hun nekter å forsvinne. Sjalusidramaet mellom hans døde og levende kone utløser selvfølgelig øyeblikkelig oppvaskmøte i begge ekteskapene til Charles. Dødsmorsomt? Ja, men ikke for Charles.

I spissen for et stort ensemble står Vivi Sunde i den ikoniske rollen som Madame Arcarti og Lars Melsæter Rydjord som den plagede forfatter Charles Condomine. Jazztrioen "Storywell" spiller tidsriktig swingjazz i forestillingene.

Stad
Storyville
Kommune: