Vintercamp

Vintercamp i Ålesund. Teatret Vårt.
Måndag, 22 februar, 2016 klokka 11:30
Tysdag, 23 februar, 2016 klokka 09:00
Onsdag, 24 februar, 2016 klokka 11:30
Torsdag, 25 februar, 2016 klokka 09:00

Er du mellom 13 og 19 år? Har du lyst på en spennende og unik uke i vinterferien? Teatret Vårt Ung tilbyr i uke 8 kurs i foto, moderne dans/hiphop og scenekamp.

FOTO
Hva er det som gir en ting verdi? Og hvorfor? Håpet er at ved å gå inn i historien rundt tingene går vi også inn i historien til menneskene som er eller har vært knyttet til tingen. Hvordan kan vi vise denne historien - disse historiene - med noen få bilder? Historien går igjen i alt vi setter fokus på: Hvordan påvirker de valgene du gjør med kameraet ditt den historien jeg ser når jeg ser det ferdige bildet?

Les mer om workshopen i foto her.

http://www.teatretvart.no/kalender/vintercamp---foto

HIPHOP/MODERNE DANS
I denne workshopen lærer du å jobbe på tvers ut ifra stilartene hip hop og samtidsdans for å lage koreografi. Målet er å stimulere din kreative evne til å skape. Deltakerne vil lære to ferdige hiphop-koreografier med inspirasjon fra Kung Fu (Shaolin) og The Weekend. Vi vil også legge vekt på at deltakerne er aktive i utviklingen av egen koreografi slik at de får en større forståelse for hvordan de selv kan tenke for å jobbe i sitt eget uttrykk. Det er et mål at de ved endt workshop skal ha fått noen nye verktøy som de kan ta i bruk om de ønsker å fortsette å jobbe på egenhånd.
Denne workshopen er energisk, full av danseglede og lærerik på den morsomme måten.

Les mer om workshopen i dans her.

http://www.teatretvart.no/kalender/vintercamp---hiphopmoderne-dans

SCENEKAMP
Scenekamp er teatertrening som tar utgangspunkt i grunnlaget for all dramatikk: Konflikt. De som er i aksjon driver riktignok ikke med virkelig kamp, men med ILLUSJONEN av kamp, alt er nøye koreografert og hver bevegelse avtalt med partneren. Det settes ingen krav til forkunnskaper eller fysisk form. Kom som du er!
Alt er fullstendig ufarlig - selv om det ikke virker slik... Spennende, utfordrende, men først og fremst artig workshop!

Les mer om workshopen i scenekamp her.

http://www.teatretvart.no/kalender/vintercamp---scenekamp

Stad
Arbeideren
Kommune: