Wenche Myhre

Wenche Myhre og Anders Eljas. Plakat: Sunndal Kulturhus.
Wenche Myhre og Anders Eljas. Plakat: Sunndal Kulturhus.
Tysdag, 26 juni, 2018 klokka 19:30

Wenche Myhre klar for lady-scenen. Tirsdag 26. juni står en av de største ladyene innenfor norsk showbiz og musikkindustri på scenen i Sunndal kulturhus

- Vi gleder oss, sier Wenche Myhre samme dag som billettene til hennes konsert legges ut for salg i Sunndal kulturhus. Hun er en av Norges mest folkekjære artister som i tillegg har nådd ut til et stort internasjonalt publikum. Hun har siden barndommen turnert Norge på kryss og tvers. - Jeg kan ikke forstå annet enn at jeg opptrådte i Sunndal også på den tida, men jeg kan ikke erindre det, sier Wenche. Og det tror vi hun har rett i, for vi tviler sterkt på at Wenche Myhre noen gang har holdt konsert i Sunndal før.

Kommer med kjæresten

Dette vil JazzåTeatret produksjon gjøre noe med og har derfor invitert Wenche til Sunndal i juni. Denne kvelden møter vi henne sammen med «kjærs’ten min», som hun selv sier, Anders Eljas. Han er forøvrig også en fremragende pianist, arrangør og dirigent. Under konserten vil vi både musikalsk og personlig komme tett på et spennende par. - Kanskje vi også får med oss musikalen «Lady Arbuthnott – Frua på Elverhøy», sier hun. - Vi er invitert til å se musikalen dagen før eller etter vår konsert, så vi får se hva vi får til, sier hun.

Folkekjær artist

Wenche Myhre har hatt en urokkelig posisjon hos et stort publikum fra hun som tenåring helt dominerte norsk sekstitallspop. Over tid har hun hatt norsk populærmusikks mest omfattende internasjonale solokarriere.

Stad
Sunndal kulturhus
Auragt. 2
6600
Sunndalsøra
Kommune: 
Tema: