Ytterveggen-Show

Dora Thorallsdottir. Pressebilete. Fotokjelde: Rauma Kulturhus.
Dora Thorallsdottir. Pressebilete. Fotokjelde: Rauma Kulturhus.
Onsdag, 28 desember, 2016 klokka 20:00

Det er klart for julas definitive høydepunkt i Rauma: Ytterveggenshowet 2016. Årets Rauma-ambassadør skal kåres, Dora Thorallsdottir står for humoren, og det blir musikk og dans inn i de sene nattetimer.

FOLK LER SÅ DE GRINER

Dora Thorallsdottir er både relasjonsterapeut og komiker. Hun selger fulle hus på Latter i Oslo, og har de siste årene vært å se på TV i flere runder, både som samlivsterapeut og komiker.


Sprudlende, ærlig og glad er stikkord som beskriver Dora. Med sitt nærvær og positivitet får hun alle rundt seg til å føle seg bra. Se frem til en helaften med ærlig, intelligent og hysterisk morsom stand-up med landets gøyeste relasjonsterapeut.

 

Doras erfaring fra humorscenen og terapirommet gir henne gode forutsetninger for å se det komiske i alt som omhandler familien. Dette blir garantert et show med høy latter- og gjenkjennelsesfaktor!

 

ÅRETS RAUMA-AMBASSADØR

Rauma Næringslag har siden 2003 kåret årets Rauma-ambassadør. Kriteriene for prisen sier at "Å bli utnevnt som Ambassadør av Rauma er en verdsettelse og en takk for en innsats som er gjort for Åndalsnes og Rauma- og som har vært med å sette vår kommune og vår region på kartet".

 

Hvem det er som stikker av med denne høythengende prisen blir altså avslørt på Ytterveggen-showet, når prisen deles ut.

 

3 BILLETTKATEGORIER:

De to foregående årene har Ytterveggenshowet blitt fullstendig utsolgt. Vi forventer fullt hus også i år.

Billetter til showet koster 300,- og da har du billett for hele kvelden.

Det er nå så godt som fullt i salen, men det er ledige billetter på stoler foran (parkett). Disse er unummererte, og du bestiller dem under Trollstolen 2.

Ønsker du bare billett til etterfesten (250,-) finner du disse under "Biblioteket".

- Det har blitt en fast tradisjon for veldig mange, og er den største innendørsfesten i Rauma. Det er artig å være arrangør når folk stiller opp. Mange møtes på Ytterveggenshowet hvert år, både utflytta, innfløtta og innfødde Raumaværinger, sier Ane Marte Hammerø, prosjektleder i Nordveggen AS

Stad
Rauma kulturhus
Kongens Gate 7
6300
Åndalsnes
Kommune: