Yuri Hashimoto og Miki Campins

Yuri Hashimoto og Miki Campins. Fotokjelde: Sjøborg Kultuhus
Yuri Hashimoto og Miki Campins. Fotokjelde: Sjøborg Kultuhus
Søndag, 9 november, 2014 klokka 18:00

Yuri Hashimoto og Miki Campins begynte å spille som en stabil duo i Göteborg i 2007. Med konserter i Spania, Norge og Sverige har de vært en veldig aktiv konstellasjon og fremført en del bestillingsverk og urfremførelser av respekterte komponister som for eksempel Katsuhiro Tsubonou eller Noriko Nakamura.

Til tider har duoen utvidet seg til trio og samarbeidet med musikere som Daniel Berg (slagverk) eller Bjørnar Myhr (piano).

Repertoaret er svært variert og strekker seg fra japansk samtidsmusikk til argentinsk tango eller spansk tradisjonellmusikk. Målet er å gi publikumerene en god og minneverdig opplevelse men samtidig overraske med klanger de ikke har hørt før.

Yuri Hashimoto er født i Japan og er nå bosatt i Ålesund. Hun utdannet seg i Tokyo, Køpenhamn og Göteborg. Hun jobber som fløytelærer i Sula og Giske kulturskole og som utøvende fløytist.

Miki Campins er født i Spania og utdannet seg til klassiskslagverker på Mallorca og Göteborg. Han bor i Ålesund og jobber som slagverkslærer i Ålesund kulturskole og som utøvende slagverker.

Billettar 
Du kan kjøpe billettar på nettsida (sjå under), i Servicetorget ved Ulstein rådhus (tlf 70 01 75 00, mån-fre 08-16) og i Kinokiosken (ope 45 min før kvart arrangement).

Billettpris 
Voksne kr 200,-
Student/honnør kr 150,-

Ungdom (16-20 år) kan kjøpe billett i Servicetorget og i Kinokiosken til 25 % redusert pris. Dette er eit tilbod frå Møre og Romsdal Fylke.

Stad
Sjøborg kulturhus
Sjøgata 10
6065
Ulsteinvik
Kommune: